Η Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης

Αρχείο Παίχτηκε από 09/10/2016 έως 09/04/2017
στο The White Rabbit
Διάρκεια: 60’
Κείμενο: Εύα Πετροπούλου Λιανού
Σκηνοθέτης: Θωμάς Χαβιανίδης
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Γεωργούση, Σοφία Λαμπιδώνη, Θωμάς Χαβιανίδης

Περιγραφή

Μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας θα ανακαλύψουμε μαζί, τη δύναμη της φιλίας, τη σημασία της διαφορετικότητας και της ισότητας και ότι όταν αγαπάμε με όλη μας την ψυχή τα πάντα μπορούν να συμβούν! Ακόμη και αν χρειαστεί να βιώσουμε τον αποχωρισμό, η καρδιά μας με ένα μαγικό "σφύριγμα" θα ζεσταθεί ξανά!Μαζί με τους μικρούς μας φίλους βουτάμε στο ομώνυμο παραμύθι της Εύας Πετροπούλου Λιανού και μια μουσικοθεατρική παράσταση ζωντανεύει!

Περισσότερα

Ένας μικρός παραμυθένιος ήρωας, βγαλμένος απ' τα μυστήρια του μαγευτικού βυθού, μας διηγείται μια υπέροχη ιστορία. Η ιστορία του μιλάει για νεράιδες, ξωτικόψαρα, μαγικά κοχύλια και κοράλλια, αλλά και για πονηρούς βατράχους, δίχτυα που φυλακίζουν και άλλα πολλά!

Στο ταξίδι μας αυτό, με όχημα την φαντασία, συναντάμε τη Ζεραλντίν, ένα γλυκό και γεμάτο περιέργεια κορίτσι που πηγαίνει μερικές μέρες στο σπίτι του παππού της, Λιονέλ. Το σπιτάκι δίπλα στη λίμνη, που ζει ο καλοσυνάτος παππούς κρύβει μύθους και μυστήρια που η Ζεραλντίν μόνο στα όνειρα της μπορούσε να τα δει! Οι διακοπές κοντά του μετατρέπονται σε μαγική φυγή σ' ένα κόσμο παραμυθένιας ομορφιάς.

Μουσική σύνθεση & πιάνο: Θάλεια Παπαδοπούλου
Στίχοι τραγουδιών: Αγγελική Ελευθεράκη  &Ομάδα Ο2Ο
Σχεδιασμός δραστηριοτήτων θεατροπαιδαγωγικού μέρους: Ομάδα Ο2Ο
Μάσκες/ Κοστούμια: Ομάδα Ο2Ο
Σκηνικά: Ομάδα Ο2Ο