Οιστρογόνο 2 οξυγόνο

Αρχείο Παίχτηκε από 22/10/2016 έως 24/12/2016
στο Life Theater

2ος χρόνος παραστάσεων
Κείμενο: Σοφία Λαμπιδώνη
Σκηνοθέτης: Θωμάς Χαβιανίδης
Ερμηνεύουν: Σοφία Λαμπιδώνη, Ολίβια Λαπατά

Περιγραφή

Η επιτυχημένη παράσταση ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΟ ΔΥΟ ΟΞΥΓΟΝΟ παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Life n’ Art Theater με προγραμματισμένη πρεμιέρα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 19.30!

Περισσότερα

Ένα χυδαίο έργο σε μια έκθεση τέχνης προκαλεί! Σε άλλους ίσως το γέλιο, σε άλλους απάθεια. Όμως η νεαρή φύλακας της έκθεσης, αντικρίζοντάς το εκρήγνυται! Έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την εικόνα της, τους ανεκπλήρωτους προσωπικούς και επαγγελματικούς της στόχους.

Το έργο μέσα της ξυπνάει, την ακολουθεί και στην πιο καθημερινή της σκέψη. Γίνεται ο άλλος της εαυτός, την οδηγεί σε ένα παιχνίδι συνειρμικών σκέψεων, σε μια φιλοσοφική αναζήτηση του έρωτα, της θρησκείας, της τρέλας, της αυτοκτονίας μα κυρίως της ίδιας της ύπαρξης. Σε μία διαρκή αλλαγή συνειρμικών εικόνων όπου το παράλογο συναντάει το κωμικό και το ονειρικό.

Είναι χυδαίο κι όμως συμβαίνει συνέχεια! Είναι μια έκρηξη οιστρογόνων σε μια εποχή, που τα πρότυπα της αγγίζουν το τέλειο και ζητάει όλα να τα ελέγχεις.

Εσύ σκέφτεσαι πώς να βρεις την τόλμη να αντιμετωπίσεις τον κόσμο αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αυτή επιτίθεται!

Μια έκθεση έργων τέχνης πλαισιώνει την παράσταση με έργα του Χρήστου Αναστασόπουλου και της Χρυσάνθης Μπαϊράμη καθώς και φωτογραφικό υλικό - βίντεο από τη Ζηνοβία-Χριστίνα Λιάπη.

Επίσης προσφέρεται Λευκός και Κόκκινος Οίνος προσφορά της Οινοποιίας Νικολάου.

Συντελεστές:
Κείμενο: Σοφία Λαμπιδώνη
Παίζουν: Σοφία Λαμπιδώνη, Ολίβια Λαπατά
Σκηνοθεσία: Θωμάς Χαβιανίδης
Graphic Design: Σταύρος Μπιλιώνης
Φωτογραφία: Ζηνοβία Λιάπη
Video Art: O2O
Σκηνογραφία: Θωμάς Χαβιανίδης
Ιστοσελίδα: https://o2o.gr/
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/oestrogen2oxygen
Twitter: https://twitter.com/o2o_tc
Μία παραγωγή της θεατρικής εταιρείας Ο2Ο

Βίντεο

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιλότιμες προσπάθειες από δυο νεαρές καλιτέχνες του χώρου να προσεγγίσουν τα προβλήματα της σημερινής νεολαίας.Μέτριες ερμηνείες φτωχό σκηνικό,αλλά όπως προανέφερα έγιναν φιλότιμες προσπάθεις.Ευχαριστω την Θεατρομάνια για την πρόσκληση.