Black Box

Κείμενο: βασισμένο στο βιβλίο του Τάσου Σκιαδά «Με(μονωμένοι) Ταξιδιώτες»
Συγγραφέας: Τάσος Σκιαδάς
Διασκευή: Θοδωρής Κατσαρός
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Κατσαρός
Ερμηνεύουν: Ζωή Αλουπογιάννη, Γιάννης Ανδρουλακάκης, Ιάκωβος Βέρδης, Άννα Γεωργουλάκη, Σουέλεν Κωνσταντινίδου, Μέμος Ρούσσος

Περιγραφή

Έξι άνθρωποι μέσα από κωμικοτραγικά γεγονότα, σκληρές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, ανακαλύπτουν κρυφές πτυχές του εαυτού τους. Το μαύρο κουτί του αεροπλάνου δίνει όλες τις απαντήσεις γι’ αυτούς τους ταξιδιώτες… Ένα κοινωνικό ψυχογραφικό έργο με πολλές ανατροπές και αναταράξεις.

Περισσότερα

“…Κυρίες και κύριοι, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους και το πλήρωμα, σας καλωσορίζουν στην πτήση 767, με προορισμό το Λονδίνο…”. Ένα διαφορετικό ταξίδι, πέντε επιβάτες, μια αεροσυνοδός, ένας κοινός προορισμός. Πόσο χρόνο χρειάζεται η ψυχή για να αποκαλύψει αυτά που δεν έδειξε το σώμα;

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Τάσος Σκιαδάς
Σκηνοθεσία - Διασκευή: Θοδωρής Κατσαρός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Καρανικόλα
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία: “W.T.F -ACT”
Φωτισμοί: Manos Schetto
Ηχοληψία: Αλέκα Σαρόγλου
Επιμέλεια δημιουργικού (αφίσα, φωτογραφίες, trailer): UP Productions
Εκτέλεση Παραγωγής: Σουέλεν Κωνσταντινίδου
Διεύθυνση Παραγωγής: 4 o' clock Group

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία παράσταση με κωμικά αλλά και δραματικά στοιχεία. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί στο ρόλο τους. Περάσαμε μια ευχάριστη βραδιά. Ευχαριστούμε Θεατρομάνια (η πρόσκληση ήταν παραχώρηση από τη Μαριάννα Μπανάνα μέσω facebook)!

  2. Αρκετά καλή παράσταση. Τα σκηνικά λίγα, απλά και χρηστικά. Οι ερμηνείες των ηθοποιών καλές. Ξεχώρισαν 2 κατά την άποψή μου. Οι χαρακτήρες πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους πράγμα που προσέδιδε πολύ ενδιαφέρον στην παράσταση. Το έργο τόσο κωμικό όσο και δραματικό, πραγματεύεται τη διαδικασία ανακάλυψης και αποκάλυψης του ''εγώ'' μέσα από τη συνομιλία με τους άλλους και αποτελεί μια αναζήτηση στο παρελθόν το παρόν και το μέλλον του κάθε ''ήρωα'' (οχι αναλύτικη) . Τα κωμικά στοιχεία δεν ήταν πάντα επιτυχημένα. Έκανε μία ''κοιλιά'' λίγο πριν το τέλος, όμως άξιζε γιατί το κλείσιμο ήταν εξαιρετικό.

  3. Η παράσταση είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, με πολύ καλό ρυθμό και συνεχής εναλλαγές περνά από το ανάλαφρο στο σοβαρό και το δράμα, πολύ καλοί όλοι τους οι ηθοποιοί και με ενδιαφέρουσες ιδέες το στήσιμο και η σκηνοθεσία της παράστασης.

  4. πολύ καλές οι ερμηνείες των ηθοποιών, ενδιαφέρουσα παράσταση με κοινωνικό περιεχόμενο και αρκετά ερεθίσματα για προβληματισμό, αυτό που ξεχώρισα ήταν οι πετυχημένες εναλλαγές κωμικού και δραματικού στοιχείου

  5. Πολύ ωραία παράσταση! Εξαιρετικές ερμηνείες! Έμπαινε στο τριπάκι να σκεφτείς πάρα πολλά πράγματα και ήταν καταπληκτικό το πως εναλλασσόταν το γελιο με το κλάμα! Ευχαριστούμε θέατρομανια για τη πρόσκληση!

  6. Πρόκειται για μια εξαιρετική παράσταση , χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά . οι ηθοποιοί υποδύθηκαν πολύ ωραία τους ρόλους τους. Είναι αξιέπαινοι μιας και γέμισαν τον χώρο με το ταλέντο τους . Η υπόθεση μέσα από χιούμορ κατάφερε να μας προβληματίσει για διάφορα κοινωνικά φαινόμενα. Αδιαμφισβήτητα υνιά μια παράσταση που κάνεις θεατρόφιλος δεν πρέπει να χάσει.

  7. Ήταν μια παράσταση ξεχωριστή, πρωτότυπη, με πολλά νοηματα που σκοινοβατουσε ανάμεσα στο γέλιο και το δάκρυ. Αν μη τι άλλο έδινε τροφή για σκέψη. Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και τους συντελεστές εξαιρετική απόδοση. Μόνο λίγο άστοχο για μένα τα δύο σημεία με τα τραγούδια.