Μιχάλης Σεβαστέρης - "Είμαι Βίγκαν"

Αρχείο Παίχτηκε από 25/12/2022 έως 25/12/2022
στο Πόλις
Ερμηνεύουν: Μιχάλης Σεβαστέρης

Opening Act ο Τάσος Αντωνίου

Περιγραφή

Ο ανερχόμενος κωμικός Μιχάλης Σεβαστέρης, μας προσκαλεί την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, στις 21.00, σε ένα Χριστουγεννιάτικο Stand-up Comedy Show, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με πολύ γέλιο!

Περισσότερα

Η παράστασή του «Είμαι Βίγκαν», διακωμωδεί με επιτυχία τις τραγικές καταστάσεις που πέρασε ως άνθρωπος και ως χορτοφάγος. Πώς επιβιώνει σε ελληνικό εστιατόριο, πως εξημερώνεται ένας θείος και πόσους περίεργους χωράει ένα γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 29 ευρώ; Εντελώς ακίνητος για 60’ στη σκηνή ο Μιχάλης Σεβαστέρης με το ασυναγώνιστο poker face του υπόσχεται μια vegan friendly χριστουγεννιάτικη βραδιά ανακουφιστικού γέλιου.

Η ζεστασιά της καλής παρέας και το γέλιο που προκαλούν όλοι αυτοί μαζί οι καταπληκτικοί κωμικοί, θα μας κάνουν να απολαύσουμε εκπληκτικό χιούμορ και να ξεκαρδιστούμε με την καρδιά μας!

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

Περισσότερες Πληροφορίες και Κρατήσεις: https://inpolis.gr/prespolis/eimai_vegan/

Φωτογραφίες