Μοναξιά στη ΓΗ

Αρχείο Παίχτηκε από 31/03/2019 έως 21/04/2019
στο Venus
Διάρκεια: 85'
Συγγραφέας: Yoryos Styl
Σκηνοθέτης: Yoryos Styl
Σκηνογραφία: Γιώργος Θεοδωσίου
Κοστούμια: Theodora Soumalevri
Φωτισμοί: Yoryos Styl
Κίνηση: Ηλέκτρα Αρσενίδου

Περιγραφή

Μια παράσταση – εμπειρία για την οποία ξέρεις μόνο το σημείο συνάντησης... Ούτε το σημείο εκτόξευσης, ούτε τον ακριβή χρόνο «απογείωσης»

Περισσότερα

Όνομα Project: mars1 | Μοναξιά στη ΓΗ

Όνομα οχήματος: Ίκαρος

Τόπος απογείωσης: Εγκαταστάσεις mars1 στην Αγία Παρασκευή

1η απογείωση 31/3/19

Μια παράσταση – εμπειρία για την οποία ξέρεις μόνο το σημείο συνάντησης... Ούτε το σημείο εκτόξευσης, ούτε τον ακριβή χρόνο «απογείωσης»

Τολμάς ▶︎ Δήλωσε συμμετοχή στο mars1.
Στην πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη.
Σ’ ένα μοναδικό διαστημικό ταξίδι επί σκηνής.

mars1: Ένα Project σ’ ένα εντελώς απρόβλεπτο μέρος

Το mars1 είναι η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη. Ένα διαστημικό ταξίδι που ξεκινά από εντελώς απρόβλεπτα μέρη, σημεία που ριζοσπαστικά δημιουργούν μια νέα συνθήκηׄ, έναν τόπο όπου οι θεατές-συνταξιδιώτες θα βρεθούν σχεδόν τυχαία λίγο πριν την παράσταση!

mars1: Δύσκολο εγχείρημα

Σ' ένα μέλλον πολύ κοντινό, το έτος 2024, η εταιρία mars1 θα επιχειρήσει το πιο επικίνδυνο άλμα στην ιστορία της ανθρωπότητας: την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη. Ένα πλήρωμα τεσσάρων ατόμων, θα τολμήσει να τα βάλει με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια αποστολή, και θα προσπαθήσει παράλληλα ν' αντέξει τις “εσωτερικές” τριβές και παγίδες που ελλοχεύουν ένα τέτοιο ταξίδι. Θα πετύχουν το στόχο τους;

mars1: Ταυτότητα

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός του mars1, για πρώτη φορά δημιουργεί μια παράσταση- εμπειρία κατά την οποία οι θεατές συμμετέχουν στην αποστολή και γίνονται συνοδοιπόροι μιας φανταστικής διαδρομής. Μια διαδραστική, πρωτότυπη θεατρική performance με έντονα κινηματογραφικά στοιχεία, στην οποία ο σκηνοθέτης εντέχνως πειραματίζεται με τις έννοιες της μοναξιάς, της απομόνωσης και της απόγνωσης του σύγχρονου ανθρώπου εξωθώντας τον σ’ ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή, θυσιάζοντας τα πάντα σε μια απεγνωσμένη κίνηση να σταματήσει να βαριέται ή να ανέχεται ένα κόσμο «χωρίς αύριο». Ένα διαστημικό ταξίδι το οποίο μέσα από το εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό του, μαγνητίζει τους θεατές και τους συμπαρασύρει σε μια αστρική διαδρομή, υπενθυμίζοντάς τους πως μια παράσταση επιστημονικής φαντασίας μπορεί να είναι κατ’ ουσίαν βαθιά κοινωνική. Ένα βήμα πέρα από την Τέχνη του δημόσιου χώρου, το mars1 έρχεται για να ταράξει τα νερά του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι.

Παραγωγή: Θεατρικό νεφέλωμα Galactica, Yoryos Styl
Επικοινωνία: Νάντια Αλεξοπούλου
Μουσικός σχεδιασμός/βίντεο: Yoryos Styl
Χειρισμός παράστασης:  Κωνσταντίνα Σδράλη
Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλιεράκης

https://www.mars1project.com
https://www.facebook.com/mars1project
https://youtu.be/c6dOqW30K9k

Στο mars1 ανακαλύπτεις τα όρια και τις αντοχές της ανθρώπινης ζωής και θέλησης

Μια εκδήλωση της Εν.Ελ.Π.Α.

Στηρίζουμε και υποστηριζόμαστε απ’ τους Δεσμούς Αλληλεγγύης

Φωτογραφίες

Βίντεο