Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι

Αρχείο Παίχτηκε από 10/10/2015 έως 11/10/2015
στο Περί σκιών (Πάτρα)

Περιγραφή

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται.... Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζυροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την κόρη του Βεζύρη. Ο στενοχωρημένος Βεζύρης ενημερώνει αμέσως τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της. Πολλοί προσπάθησαν μα δεν τα κατάφεραν! Μόνο ένας μπόρεσε και τα κατάφερε με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη... Ποιος είναι άραγε;

Περισσότερα

Το Περί Σκιών ανοίγει τις πόρτες τους το Σαββατοκύριακο 10-11/10 με την πρώτη παράσταση της σεζόν που θα παρουσιάσει ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός.

Tο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου με δυο παραστάσεις στις 12 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα "Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι" στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος).

Η παράσταση που θα χαρίσει γέλιο και χαρά εξελίσσεται ως εξής: Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται.... Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζυροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την κόρη του Βεζύρη. Ο στενοχωρημένος Βεζύρης ενημερώνει αμέσως τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της. Πολλοί προσπάθησαν μα δεν τα κατάφεραν! Μόνο ένας μπόρεσε και τα κατάφερε με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη... Ποιος είναι άραγε; Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου ώρα 19:00

Κυριακή 11 Οκτωβρίου ώρα 12:00 και 19:00

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977355402, 6944555586