Ο μικρός πρίγκιπας

Αρχείο Παίχτηκε από 28/06/2016 έως 29/06/2016
στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Διάρκεια: 90'
Συγγραφέας: Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ
Χορογραφία: Μάγια Δημοπούλου, Ίριδα Τζάβα, Τάσος Μπεκιάρης

Περιγραφή

Με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης, η Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου και οι σπουδαστές της, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσιάζουν την παράσταση σύγχρονου χορού «Ο μικρός πρίγκιπας». Την Τρίτη 28 & την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 20:00, είμαστε όλοι καλεσμένοι στον Ταύρο για καλό σκοπό: η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, βιβλία, ρούχα και παιχνίδια. Στόχος η στήριξη του Φιλόπτωχου Ταμείου Ι.Ν. Εσταυρωμένου Ταύρου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Περισσότερα

Σχολή Χορού Μάγια Δημοπούλου

 

Ο Μικρός Πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ παρότι θεωρητικά είναι παιδικό βιβλίο, έχει νόημα βαθυστόχαστο και αναλύει με ξεχωριστό τρόπο τη ζωή και την ανθρώπινη φύση. Βαθιά αντιπολεμικό, κατακρίνει και ειρωνεύεται τον κόσμο των μεγάλων, ενώ εξυμνεί την αξία της αγάπης και της φιλίας.

Στόχος μας λοιπόν θα είναι να προσεγγίσουμε με το δικό μας μέσο έκφρασης, τον χορό, το βαθύτερο νόημά του βιβλίου που μεταφράστηκε σε 250 γλώσσες και έγινε το τρίτο σε πωλήσεις στην παγκόσμια ιστορία.

Συντελεστές
Χορογραφίες: Μάγια Δημοπούλου, Ίριδα Τζάβα, Τάσος Μπεκιάρης
Μουσική επιμέλεια/Επεξεργασία ήχου: Μάγια Δημοπούλου, Κοσμάς Μπρούσαλης
Σκηνικά-Κατασκευές: Ήρα Σπαγαδώρου, Γιώργος Λουβέρδης
Φωτογραφίες: Γιάννης Ζινδριλής, Βασίλης Δημόπουλος
Επιμέλεια Βίντεο: Δημήτρης Λάμπρου, Χρυσαυγή Κάτσικα
Οργάνωση και επιμέλεια παράστασης: Νίκος Παπαδόπουλος

Βίντεο