Οι 10 εντολές με τον Καραγκιόζη

Αρχείο Παίχτηκε από 01/04/2022 έως 15/04/2022
στο Αλκμήνη
Σκηνοθέτης: Κώστας Σπυρόπουλος
Μουσική: Πάνος Βέργος (επιμέλεια)
Ερμηνεύουν: Κώστας Σπυρόπουλος (Πίσω από τον μπερντέ)

Τον Ρόλο της Κασσιανής ερμηνεύει και τραγουδά η Μπέττυ Χαρλαύτη.
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Πάνος Βέργος (Σαντούρι), Μπέττυ Χαρλαύτη (Τραγούδι, Ερμηνεία Κασσιανής), Διονύσης Θεοδόσης (Κλαρίνο), Μανώλης Κόττορος (Βιολί, Τραγούδι), Κώστας Μήτσιος (Λαούτο, Τραγούδι)

Περιγραφή

Το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου, θα βρίσκεται στο θέατρο ‘‘Αλκμήνη’’ για να παρουσιάσει για πρώτη φορά 3 σπάνιες παραστάσεις θεάτρου σκιών – Καραγκιόζη για…μεγάλα παιδιά!!!

Περισσότερα

Από το θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου

Ο Καραγκιόζης πιο επίκαιρος από ποτέ δίνει ζωή σε 3 από τις 10 εντολές και διδάσκει τα μεγάλα παιδιά στη σκηνή του Θεάτρου Αλκμήνη 1/4, 8/4 & 15/4.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος γιος , μαθητής και άξιος συνεχιστής του βετεράνου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου, τραβά τον μπερντέ και παρουσιάζει για 3 μόνο παραστάσεις πραγματικές ιστορίες και γεγονότα μιας άλλης εποχής .

Ο καραγκιόζης με το δικό του μοναδικό τρόπο κάνει ιστορικές και θρησκευτικές αναφορές και με τη χαρακτηριστική ένρινη φωνή του μας παροτρύνει «Ου μοιχεύσεις, ου ψευδομαρτυρήσεις, ου φονεύσεις».

Και πράγματι η φιγούρα του, η αυθεντικότητα του και ο χαρακτήρας του αυτή την εποχή μας είναι απαραίτητα περισσότερο από ποτέ .

Ημερομηνίες παραστάσεων : 1/4 “Το Θαύμα του Σταυρού”

8/4 “Οι Δύο Παπατζήδες”

15/4 “Η Κασσιανή” ***

 

Υπεύθυνη παραγωγής: Μαργαρίτα Δρακοπούλου

Επικοινωνία / Δημόσιες σχέσεις : Άντζυ Νομικού ( angienomikou@gmail.com)

Οι παραστάσεις είναι ‘‘ζωντανές’’ & όχι ηχογραφημένες & θα συνοδεύονται από ζωντανή μουσική.

Φωτογραφίες