463

Οι Χορτοφάγοι

Αρχείο Παίχτηκε από 06/11/2019 έως 22/01/2020
στο Μπέλλος
Διάρκεια: 85' (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Κριστιάν Κοστόβ
Διασκευή: Βασίλης Θεοδώρου
Σκηνοθέτης: Βασίλης Θεοδώρου
Ερμηνεύουν: Βασίλης Θεοδώρου, Μυρτώ Παπά, Δημήτρης Έξαρχος

Φιλική συμμετοχή: Βανέσσα Ντζελβέ

Περιγραφή

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Βασίλης Θεοδώρου, μετά τους επιτυχημένους «Καλλιτέχνες Δωματίου» του Γιάννη Χαριτάτου την περασμένη θεατρική χρονιά, προχωρά στη διασκευή αλλά και σκηνοθεσία του ιδιαίτερου έργου του Κριστιάν Κοστόβ, «Οι Χορτοφάγοι».

Περισσότερα

Λίγα λόγια για το έργο

Η αστική τάξη συγκρούεται με τη ρωσική νεολαία λίγο πριν την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, με αφορμή το φάντασμα ενός αγέννητου παιδιού. Με πρόσχημα την υγιεινή ζωή και την καλή υγεία δύο φιλικά ζευγάρια συναντιούνται σε ένα πάρκο για να τρέξουν. Ένα αγέννητο μωρό, μία καταπιεσμένη σύζυγος, ένας διεφθαρμένος μαυραγορίτης, μία επαναστάτρια φοιτήτρια και ένας πληγωμένος από τους πλούσιους γονείς του νεαρός αρχίζουν έναν αγώνα δρόμου γεμάτο υποκρισία, προδοσία και εκδίκηση. Ποιός άραγε θα τερματίσει πρώτος και ποιοί θα μείνουν πίσω;

Φωτογραφίες: Κώστας Βολιώτης
Τρέιλερ: Αντώνης Μανδρανής
Οργάνωση διαφημίσεων: Χρύσα Πολυζώη & Δημήτρης Βασιλειάδης
Γραφιστικά: Λεονάρντο Θίμο
Επικοινωνία: Νατάσα Παππά
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Ενορχήστρωση: Άκης Μελής

Ακούγεται το τραγούδι ΡΙΣΚΟ (στίχοι-μουσική-ερμηνεία: Αλέξανδρος Αγγελούσης)

Fb page: www.facebook.com/Οι-Χορτοφάγοι-στο-θέατρο-Μπέλλος-108959463863431

Φωτογραφίες

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρειάζεται μεγάλο σθένος να διασκευασεις και να σκηνοθετισεις ένα τέτοιο εξαιρετικα δύσκολο έργο.Πιστευω πως ο Βασίλης Θεοδωρου τα κατάφερε.Εφυγα προβληματεισμενος, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του θεάτρου.Ευχαριστω πολύ για τις προσκλήσεις.

  2. Για ακόμα μια παράσταση ζητήθηκε να η αγορά του προγράμματος στην τιμή των 5 ευρώ (αντίστοιχη εμπειρία είχα σε άλλη παράσταση με απαίτηση την ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ, στο El convento de l'arte) ενώ στους όρους της συμμετοχής για την δωρεάν πρόσκληση δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο (ούτε και στο σχετικό email της "νίκης" της). Και, δυστυχώς, πρόκειται για εξαπάτηση. Από ποια πλευρά, ας το βρουν οι αρμόδιοι και των δύο εμπλεκομένων. Το θέατρο δεν είχε POS, και έτσι δεν παρακολούθησα την παράσταση. Απαράδεκτη συμπεριφορά, όλων. Δεν ευχαριστώ διόλου για την πρόσκληση. Και εννοείται πως δεν είναι το ποσό των 5 ευρώ το πρόβλημα, όσο η ΕΞΑΠΆΤΗΣΗ.