Οι μικροί συγγραφείς του Art4Fun

Περιγραφή

Οι μικροί συγγραφείς του Art4Fun ( αφήγηση παραμυθιού, συγγραφή - κατασκευή - εικονογράφηση βιβλίου και αφήγηση αυτού από 2 ετών)

Περισσότερα

Οι μικροί συγγραφείς του Art4Fun ( αφήγηση παραμυθιού, συγγραφή - κατασκευή - εικονογράφηση βιβλίου και αφήγηση αυτού από 2 ετών)

Υπάρχει μια πολύ μπερδεμένη ιστορία
που πρέπει να βρει αλληλουχία

Γιατί όπου θέλει πάει
και με όποιον θέλει μιλάει

Το Art4Fun χρειάζεται βοήθεια
για να σώσει την αλήθεια

Αν σας αρέσουν τα βιβλία
πάρτε όλοι σας την φαντασία

Βιβλίο για να γράψουμε
και με εικόνες να το αγκαλιάσουμε

Να το αφηγηθούμε
παραμυθάδες και συγγραφείς να γενούμε

Τους μεγάλους να εντυπωσιάσουμε
αγκαλιές και φιλιά να αποσπάσουμε

Κι αν διψάσουμε λιγάκι
μας περιμένει φυσικό χυμουδάκι

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου σας περιμένουμε σε μία συναρπαστική 4ωρη απασχόληση με event από τις 18:30 έως τις 20:00, όπου θα γίνουμε για λίγο μικροί συγγραφείς "ξεμπερδεύοντας" ένα παραμύθι και στήνοντας από την αρχή ένα νέο που θα το εικονογραφήσουμε και θα το διηγηθούμε στους μεγάλους μας φίλους για να κλέψουμε την εντυπώσεις.

Αναλυτικότερα:

Αφήγηση - Κατασκευή παραμυθιού: Θα βοηθήσουμε τις ειδικές παιδαγωγούς του Art4Fun να ξεμπερδέψουν ένα παραμύθι που "μιλάει" περίεργα και ασυνάρτητα.

Συγγραφή: Μετά από αυτή μας την εξάσκηση θα γίνουμε οι ίδιοι συγγραφείς και θα γράψουμε το πιο ωραίο βιβλίο το οποίο και θα το εικονογραφήσουμε.

Αφήγηση: Αφού το βιβλίο μας ετοιμαστεί θα το παρουσιάσουμε στους μεγάλους παρευρισκομένους για να δείξουμε τηνδ ουλειά μας και τον κόπο μας.

Μη λείψει κανείς!!!