Όλα αρχίζουν

Αρχείο Παίχτηκε από 07/12/2017 έως 01/01/2018
στο Σταυρός του Νότου Club
Ερμηνεύουν: Stand Up Comedy Show: ο Γιάννης Σαρακατσάνης
Special Guests (ξεχωριστά ανά παράσταση): Σούλη Ανατολή, Νάντια Κοντογεώργη, Χριστίνα Μαξούρη, Σίμος Κακάλας
Τραγουδούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιάννης Κυρατσός
Παίζουν μουσική: Γιώργος Παπαγεωργίου (φωνή, ukulele), Γιάννης Κυρατσός (κιθάρες, φωνή), Λάζαρος Πλιάμπας (τύμπανα), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα) Χρήστος Γκαΐλας (μπάσο), Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι)

Περιγραφή

Όλα άρχισαν ένα βράδυ του Μαΐου και “Όλα αρχίζουν” ξανά κάθε φορά που οι Polkar ανεβαίνουν στη σκηνή. Αυτή τη φορά έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για να στήσουν τέσσερα εξωφρενικά πανηγύρια, στις 7, στις 14, στις 25 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Περισσότερα

 
Πέμπτες: 7 και 14 Δεκεμβρίου
Δευτέρες: 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου
παραστάσεις από το πιο allegro γκρουπ της χώρας!
Μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις τους στην Αθήνα, οι Polkar στήνουν ένα allegro βαριετέ στο οποίο εκτός από τα κομμάτια του δίσκου τους, που αγαπήθηκαν από το κοινό και τα ραδιόφωνα της πόλης, θα έχουν μαζί τους εκλεκτούς καλεσμένους, stand up comedy ενσταντανέ, καθώς και ολοκαίνουργια covers από την εγχώρια σκηνή. 
Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι θα παίξουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, γιατί ακόμα και αν ο Αϊ Βασίλης δεν συγχωρέσει τις φετινές σας αμαρτίες, οι Polkar θα σας προσφέρουν μπουγάτσα, που θα φέρουν από τη Θεσσαλονίκη (ναι είναι από το μακρινό βορρά) και μαζί με τις τρομπέτες και τα ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι τους, ετοιμαστείτε για την πιο διαδραστική παράσταση που έχετε πάει ποτέ. 
Γιατί μπορούν να σας κάνουν όχι μόνο να τραγουδήσετε, όχι μόνο να χορέψετε, αλλά ακόμα και να τους πετάξετε ολόψυχα το …σουτιέν σας (που οι ίδιοι θα σας προσφέρουν ώστε να νιώσουν ροκ σταρ με το στανιό...).
Μαζί τους σε κάθε παράσταση οι Valsia.