One more for the road

Αρχείο Παίχτηκε από 18/10/2023 έως 04/01/2024
στο Vault Theatre Plus
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Βασισμένο στο βιβλίο Αθήνα 2012 μ.Χ. του Γιώργου Αράπογλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.
Συγγραφέας: Γιώργος Αράπογλου
Απόδοση: Θοδωρής Βουρνάς
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Βουρνάς
Φωτισμοί: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Ερμηνεύουν: Παναγιώτης Γερακάρης, Βλάσης Μανάτος, 'Αννα Μαστοράκου . Αριστείδης Ψυλιάκος

Περιγραφή

ONE MORE FOR THE ROAD του Γιώργου Αράπογλου βασισμένο στο βιβλίο του Αθήνα 2012 μ.Χ. (εκδόσεις Υδροπλάνο) σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά. Η επιτυχημένη Meta Επιθεώρηση επιστρέφει ανανεωμένη για δεύτερή χρονιά από 18 Οκτωβρίου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στο Vault Theater Plus.
Σύμφωνα με την παρεξηγημένη ερμηνεία του ημερολογίου των Μάγια, ο κόσμος επρόκειτο να έρθει στο τέλος του στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Η ανθρωπότητα, όπως όλοι γνωρίζουμε, γλίτωσε από την καταστροφή. Στην Ελλάδα, ωστόσο, το 2012 σηματοδότησε μια από τις πιο σκληρές χρονιές στη δεκαετία της κρίσης, τις συνέπειες της οποίας ακόμα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε.

Περισσότερα

Σύμφωνα με την παρεξηγημένη ερμηνεία του ημερολογίου των Μάγια, ο κόσμος επρόκειτο να έρθει στο τέλος του στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Στην Ελλάδα ωστόσο...

Mια meta επιθεώρηση με χιούμορ και αυτοσαρκασμό - στο τότε και στο τώρα – έχοντας
αφετηρία την κρίση και τις κουβέντες της καφετέριας ή 35 λόγους για να κάνεις sex!

Το ONE MORE FOR THE ROAD είναι μια Meta Επιθεώρηση όπου με χιούμορ και
αυτοσαρκασμό στο τότε και στο σήμερα σχολιάζουμε τους γραφικούς τύπους ή φίλους μας στην
απέναντι θέση της καφετέριας ή στο δίπλα σκαμπό του μπαρ. Με τα social media παρέα μας, σε
πρωταγωνιστικό ρόλο όπως είναι και στη ζωή μας, οι ήρωες μας ψάχνουν για δουλειά, μια
ευκαιρία, ελπίδα, 35 λόγους για να κάνουν σεξ ή ένα ακόμα ποτό πριν μας πουν καληνύχτα!
*Στην διάρκεια της παράστασης τα κινητά των θεατών πρέπει να είναι κλειστά. Τα κινητά των
ηθοποιών είναι ανοιχτά και τα social media τους συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη του έργου.

Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Λεγάτου, Μαρία Κουφομανώλη
Φωτογραφίες & Artwork: Νικόλας Χαλιώτης / halnik_studio, Γιώργος Γιαννίμπας

Φωτογραφίες

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η παράσταση ήταν στο σύνολο της αρκετά ωραία. Το έργο δεν καταλήγει κάπου αλλά αυτό ακριβώς είναι το νόημα του, θέλει να δείξει πόσο απρόβλεπτη μπορεί να είναι η ζωή και η καθημερινότητα. Δεν θα έλεγα ότι είναι ένα από τα έργα που με έχουν συνεπάρει, αλλά οι ηθοποιοί είναι τόσο ταλαντούχοι που ανεβάζουν το σχετικά αδύναμο κείμενο. Είχε πολλές στιγμές αυθόρμητου γέλιου και γενικώς η εμπειρία ήταν πολύ ευχάριστη, σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση. Πολλά συγχαρητήρια στους τέσσερις νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς, τους θαύμασα!

  2. Παρακολούθησα την Πέμπτη 30-11-2023 τη θεατρική παράσταση "ONE MORE FOR THE ROAD" στο θέατρο Vault.Οι νέοι ηθοποιοί καταφέρνουν μέσω της ηθοποιίας τους να αναδείξουν μέσα από καυστικό χιούμορ τις αναζητήσεις τους στη σημερινή εποχή και προσπαθούν να βρούνε λύσεις στα αδιέξοδά τους μετερχόμενοι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάζοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που τους περιβάλλει.Η σκηνοθεσία του Θοδωρή Βουρνά πάντα αναδεικνύει τη ρετρό αλλά cult διάθεση των θεμάτων που καταπιάνεται, αποδομένα στη σημερινή πραγματικότητα.Πρόκειται για μια κωμωδία με πικρό χιούμορ.Ευχαριστώ Θεατρομάνια τη διπλή πρόσκληση.

  3. Πολύ καλή παράσταση! Οι ηθοποιοί είχαν πολύ καλή ενέργεια και διάθεση. Και οι 5 ηθοποιοί έπαιξαν πολύ καλά. Γελάσαμε και είχαμε ένα όμορφο βράδυ στο ζεστό χώρο του θεάτρου Vault στο οποίο όσες παραστάσεις έχουμε δει είναι πολύ προσεγμένες και καλοδουλεμένες! Ευχαριστώ Θεατρομάνια για την πρόσκληση!!

  4. Παράσταση από νεαρούς ταλαντούχους ηθοποιούς με ισάριθμους παρατεταμένους και λίγο βαρετούς μονολόγους για τη ζωή στην Ελλάδα κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, η οποία, στο τέλος, εμπλουτίζεται από δύο διασκεδαστικούς διαλόγους και σκετσάκια. Ευχαριστούμε Θεατρομάνια για τις προσκλήσεις.