82

Παυλίνα Βουλγαράκη Live

Αρχείο Παίχτηκε από 01/11/2019 έως 15/11/2019
στο Πειραιώς 131
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Παίζουν μουσική: Κωστής Βήχος(Μπάσο - ενορχηστρώσεις), Γιώργος Κουρέλης(Πλήκτρα), Κατερίνα Λιάκη(Πλήκτρα), Γιώργος Καρδιανός(Κιθάρα), Αλέξης Σταυρόπουλος(Τύμπανα), Άννα Τάρμπα(Φωνή), Μαργαρίτα Παπαδημητρίου(Φωνή)

Περιγραφή

Ένα πρωτότυπο live ετοίμασε η πάντα ανήσυχη  Παυλίνα Βουλγαράκη στο 131 της Πειραιώς, μια μουσική παράσταση με σκοπό να φέρει κοινό και καλλιτέχνη πιο κοντά.

Περισσότερα

Ανοίγοντας δρόμους με αφετηρία τη σκηνή

Σε μια σκηνή γεμάτη συναισθήματα η Παυλίνα θα τραγουδήσει με τη μπάντα της σ ένα live που μοιάζει με ιεροτελεστία και στόχο έχει την ουσιαστική επαφή με το κοινό.

Με σαφώς πιο electro διάθεση και ξεκάθαρες δυτικές επιρροές ακόμη και στους πιο   παραδοσιακούς ρυθμούς, η Παυλίνα ξαναδιαβάζει τη μουσική της αφήνοντας πιο pop στοιχεία να βγουν στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα ατμοσφαιρικό live που δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φαντασία και τη σύνδεση.

Η παράσταση απλώνει το χέρι και στη θεραπευτική διάσταση της τέχνης, κάτι που η Παυλίνα Βουλγαράκη επιδιώκει από την αρχή των εμφανίσεών της.

Κι έτσι τα αγαπημένα της τραγούδια, δικά της και άλλων, φτιάχνουν έναν κοινό κόσμο  με καλλιτέχνη και θεατή όχι μόνο χρησιμοποιώντας τη φωνή και τα αυτιά τους, αλλά πλέον, την καρδιά τους.

Ηχοληψία : Νίκος Παπάς
Φωτογράφος : Απόστολος Κουκουσάς
Artwork : Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Παραγωγή : Novel Vox
Καλλιτεχνική Διεύθυνση : Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Υπεύθυνος χώρου : Μανώλης Λιονάκης
Social Media : Λωρίν Παρασκευοπούλου

Φωτογραφίες