Πενήντα Αποχρώσεις To Greece

Αρχείο Παίχτηκε από 04/07/2015 έως 19/09/2015
στο Δελφινάριο
Διάρκεια: 180'
Συγγραφέας: Μάρκος Σεφερλής
Σκηνοθέτης: Μάρκος Σεφερλής
Ερμηνεύουν: Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Ζουμπαντής, Αρετή Ζαχαριάδου, Θοδωρής Κατσικαλούδης, Γιώργος Κοντογιάννης Συμμετέχει 10μελές Μπαλέτο

Περιγραφή

Γέλιο μέχρι δακρύων υπόσχεται ο Μάρκος Σεφερλής με τη νέα παράσταση που ανεβάζει (4/7) φέτος το καλοκαίρι στο Δελφινάριο, ανανεώνοντας το ετήσιο ραντεβού του με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια. Αυτή θα είναι η πιο «καυτή» επιθεώρηση του καλοκαιριού, αν κρίνουμε από τον τίτλο της, που δεν είναι άλλος από τις […]

Περισσότερα

Γέλιο μέχρι δακρύων υπόσχεται ο Μάρκος Σεφερλής με τη νέα παράσταση που ανεβάζει (4/7) φέτος το καλοκαίρι στο Δελφινάριο, ανανεώνοντας το ετήσιο ραντεβού του με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια. Αυτή θα είναι η πιο «καυτή» επιθεώρηση του καλοκαιριού, αν κρίνουμε από τον τίτλο της, που δεν είναι άλλος από τις «Πενήντα αποχρώσεις to Greece!»

Τι είναι αυτό που κάνει την Ελλάδα να ξεχωρίζει πάνω στον πλανήτη; Μα φυσικά οι τόσες διαφορετικές αποχρώσεις της. Θάλασσα, βουνό, ήλιος, βροχή, φιλότιμο, τιμιότητα, λαμογιά, εργατικότητα, τεμπελιά, αθωότητα, πονηριά, εξυπνάδα, αφέλεια και τόσες ακόμη, που κάνουν και τους Έλληνες τόσο ξεχωριστούς!

"Πώς να μην έχουν στο «μάτι» τον Γιάνη μ’ ένα «νι», η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Ντάισελμπλουμ και η Λαγκάρντ; ή " Είναι να μην τα παίρνει στο κρανίο η Ζωή και να απαγορεύει την τουαλέτα στον Αστυνομικό της γειτονιάς;" , είναι κάποια από τα ερωτήματα της παράστασης. Οι απαντήσεις θα δοθούν από τον ίδιο τον Μάρκο Σεφερλή, τον Ιούλιο στο Δελφινάριο!

Βίντεο