Η πεντάμορφη και το τέρας

Αρχείο Παίχτηκε από 11/02/2018 έως 18/03/2018
στο Ιντεάλ - Ideal
Διάρκεια: 60'
Διασκευή: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνοθέτης: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνογραφία: Τζούλια Μάρκου
Κοστούμια: Τζούλια Μάρκου
Φωτισμοί: Βασίλης Τζώρτζης
Μουσική: Κριστέλ Καπερώνη (επιμέλεια)
Χορογραφία: Ειρήνη Μεσσήνη
Ερμηνεύουν: Κασσάνδρα Μπαφαλούκου, Ειρήνη Μεσσήνη & 10 ΚΟΥΚΛΕΣ

Περιγραφή

Η ΤΕΧNIS GENESIS και η Παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου στην πολυετή πορεία της στην δημιουργία θεατρικών παραστάσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά  σας προσέφερε παραστάσεις που αγαπηθήκαν πολύ από μικρούς και μεγάλους.

Σας παρουσιάζουμε για τον χειμώνα του 2016-2017 το θρυλικό παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά.

Περισσότερα

Με  εμπειρία δεκαπέντε ετών στο ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό θέαμα , ετοιμάσαμε την πολυαγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση ζωντανών ηθοποιών με κούκλες. Στη χώρα των κόκκινων τριαντάφυλλων πού όλα ζωντανεύουν  τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια ,το ρολόι ,τα κηροπήγια ,το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη& το Τέρας καθώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης. Οι ήρωες μας ψυχαγωγούν  με όμορφα τραγούδια , χορογραφίες , άφθονο γέλιο ,αλλά και συγκίνηση. Μας διδάσκουν  να βλέπουμε τον κόσμο με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Η ιστορία μας αρχίζει όταν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το  Τέρας που κατοικεί  στο  κάστρο εξαναγκάζει την Πεντάμορφη Μπελ να μείνει μαζί του. Καθως περνούν οι μέρες η Μπέλ, με μεγάλη έκπληξη, ανακαλύπτει  την ευγενική  ψυχή του και τα χαρίσματά που  σιγά  σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση . Όταν μετά από πολλές περιπέτειες η Μπέλ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει και δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται και συμβαίνει το θαύμα.

Στίχοι: Γιούλη Ηλιοπούλου
Κούκλες-Μάσκες-Σκιές: Δέσποινα Μάλλη
Διεύθυνση Παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης

Βίντεο