Παίζοντας με την Ειρήνη

Κείμενο: Αριστοφάνη
Διασκευή: Αλεξάνδρα Βουτζουράκη
Σκηνοθέτης: Θεόδωρος Κάλβος
Ερμηνεύουν: Βέρα Μακρομαρίδους, Θωμάς Πανδής, Μάριον Τσιτσέκα

Περιγραφή

Ένα διασκεδαστικό ταξίδι στον ουρανό και στην χώρα των μύθων. Μια κωμική διασκευή της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη για όλα τα παιδάκια με πολλά πρωτότυπα τραγούδια, αλλά και διασκευές γνωστών παιδικών τραγουδιών. Τα παιδάκια συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, τραγουδώντας και χορεύοντας, αλλά βοηθώντας και τον Τρυγαίο να ελευθερώσει την Ειρήνη.

Περισσότερα

ΘΙΑΣΟΣ «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»

Πως μπορείς να πετάξεις στον ουρανό; Με αεροπλάνο… με ελικόπτερο… με διαστημόπλοιο και με τον… Λευτέρη!!! Ποιος είναι ο Λευτέρης; Ένα μεγάλο σκαθάρι. Με την βοήθειά του ο αγρότης Τρυγαίος θα ανέβει στον ουρανό για να συναντήσει τον Θεό. Εκείνος όμως έχει φύγει μακριά και πίσω του έχει αφήσει τον χαζούλη Ερμή! Ο Πόλεμος αρπάζοντας την ευκαιρία φυλακίζει την Ειρήνη μέσα σ’ ένα βαθύ πηγάδι. Μόνο ο Τρυγαίος με την βοήθεια των παιδιών μπορεί να την σώσει…

Τα διδακτικά και πανανθρώπινα μηνύματα του σημαντικού αυτού έργου του Αριστοφάνη παρουσιάζονται με διασκεδαστικό τρόπο στα παιδάκια που έμπρακτα μαθαίνουν πως η ειρήνη, το σπουδαιότερο αγαθό, κερδίζεται με συνεργασία και αγάπη!

Την μουσική υπογράφει ο Χρήστος Γαλήτης
Σκηνικά και κουστούμια των F&F.

Βέρα Μακρομαρίδους (Κόρη, Πόλεμος, Ειρήνη, Κρητικός),
Θωμάς Πανδής (Τρυγαίος),
Μάριον Τσιτσέκα (Μητέρα, Ερμής, Οπλοπώλης)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Θωμάς Πανδής 6948364859

E mail: thiasoskarouzel@hotmail.gr