Ποιος ανακάλυψε την Αμερική

Αρχείο Παίχτηκε από 22/01/2016 έως 11/03/2016
στο Δεκατέσσερα
Συγγραφέας: Χρύσα Σπηλιώτη
Σκηνοθέτης: Μαίρη Παππά
Ερμηνεύουν: Μαίρη Παππά, Φαίη Βακρινού

Περιγραφή

Η καλλιτεχνική ομάδα "Κυματομορφή" παρουσιάζει το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική", κάθε Παρασκευή από 22 Ιανουαρίου 2016 για 10 παραστάσεις, στο θέατρο "14η μέρα", Καλλιρόης 10 .

Περισσότερα

Δυο κορίτσια μεγαλώνουν μαζί... τα όνειρα , οι λύπες και οι φαντασιώσεις τους βρίσκουν καταφύγιο στη σχέση τους, μέχρι που η ζωή και η δυναμική της θα της φέρει αντιμέτωπες - θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τα μυστικά, τα λάθη και τις ελλείψεις τους...
Ένα έργο πάνω στο μάταιο, εγγενή ανταγωνισμό των σχέσεων αλλά και τη δύναμη της αγάπης ..
Οι αντιθέσεις και η αλληλοσυμπλήρωση δύο γυναικών, που ήρθαν και θα φύγουν μαζί σε μία θεατρική παράσταση πλαισιωμένη από τη ζωγραφική του Joaquin Sorolla y Bastida και τη μουσική του Χρήστου Οικονομίδη.

Σκηνοθεσία: Μαίρη Παππά
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Χρήστος Οικονομίδης
Ερμηνεύουν: Μαίρη Παππά, Φαίη Βακρινού
Φωτισμοί: Γιώργος Μπουχρας

http://kymatomorfi.blogspot.gr/

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμπαθητική παράσταση που όμως μου θύμισε λίγο σχολική παράσταση όσον αφορά στο ανέβασμά της και τον χώρο. Πολύ άβολα καθίσματα. Ωστόσο, ήταν πολύ καλές οι ερμηνείες και από τις δύο ηθοποιούς. Στα συν η συνοδεία πιάνου.

  2. Απάντα παιδί μου: "Ποιός ανακάλυψε την Αμερική;"-"Ο Χρι-, ο Χρι-, ο Χριστός"!
    Κι όταν το "παιχνίδι" φτάνει στο τέλος (της ζωής του), μέσα από περάσματα παιδικής αθωότητας όπου δεν έχει και πολύ σημασία ποιός "θα το κερδίσει", ενήλικης ζωής όπου έχει τεράστια σημασία ποιος "θα κερδίσει",
    "Ποιός ανακάλυψε την Αμερική;" "Ο Χρι-, ο Χρι-, ο Χριστόφορος Κολόμβος".

    Με την εξαιρετική μουσική συνοδεία του πιάνου live.