Πολύ κακές λέξεις

Αρχείο Παίχτηκε από 06/06/2016 έως 26/07/2016
στο Χυτήριο
Διάρκεια: 90 λεπτά. Διάρκεια δρώμενου (με διάλειμμα): 120 λεπτά
Κείμενο: Ομάδα ΔΕΛΤΑ
Σκηνοθέτης: Ομάδα ΔΕΛΤΑ
Ερμηνεύουν: Σοφία Μουτίδου. Συμμετέχει ο Δημήτρης Τσιώκος

Περιγραφή

ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ θα μας πεί η Σοφία Μουτίδου, την καλοκαιρινή σεζόν στον Θεατρικό κήπο του Χυτήριου, μέσα από ένα φρέσκο, ιδιόρρυθμο, βρώμικο, αναρχικού τύπου κείμενο που έγραψε η ομάδα «ΔΕΛΤΑ» που υπογράφει και την σκηνοθεσία, σε καλλιτεχνική επιμέλεια από τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Περισσότερα

Σε καλλιτεχνική επιμέλεια Αλέξανδρου Ρήγα

Αυτός ο σαρκαστικός, τολμηρός, ξεκαρδιστικός μονόλογος - stand up comedy, που σημειώνουμε ότι είναι * ακατάλληλος για ανηλίκους κάτω των 15 ετών, πραγματεύεται την ιστορία μιας γυναίκας την ώρα που περιμένει στον προθάλαμο ενός διάσημου νευρολόγου… τόσο διάσημου που τους ασθενείς του τους επιλέγει έπειτα από casting… βλέπει μόνο τους πιο «ιδιαίτερους» και πιο διαταραγμένους και η πρωταγωνίστρια μας ελπίζει να είναι αυτή η τελική τυχερή η οποία θα κερδίσει 6 μήνες δωρεάν θεραπεία από τον διάσημο νευρολόγο – ψυχολόγο Τζέιμς Λόρενς καθώς και ένα έπαθλο 10.000 ευρώ.

Προκειμένου να το επιτύχει αυτό εξομολογείται τα πάντα όλα που της έχουν σπάσει τα νεύρα, οι άντρες, το σεξ, η πολιτική, η θρησκεία, ο γάμος, ο έρωτας… όλο αυτό το ξέσπασμα μαγνητοσκοπείται από την κάμερα του βοηθού του νευρολόγου.

Οι θεατές χρίζονται συνυποψήφιοι ασθενείς του προθαλάμου, ιδιαίτερα διαταραγμένες και αυτές προσωπικότητες, που αναμένουν την σειρά τους για τη δική τους οντισιόν και η πρωταγωνίστρια αποκτά έτσι έναν υγιή ανταγωνισμό και έχει την ευκαιρία να σπάσει τη σκηνική δράση και να δώσει μια διαδραστική νότα στην παράσταση, καθώς συνομιλεί, συμβουλεύεται, συμπορεύεται, συλλυπείται και μας θυμίζει ότι ψηλοί, κοντοί, ξανθοί, μελαχρινοί, τρελοί και λογικοί… συγκάτοικοι είμαστε όλοι, στον σουρεαλισμό που λέγεται σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η ηρωίδα της παράστασης όμως, δεν είναι τρελή… είναι μία απεγνωσμένη γυναίκα, μια γυναίκα που απλώς ελεύθερα βρίζει (όχι και τόσο αδίκως) για όλα όσα της πήγανε στραβά. Για όσα και όσους δεν μπορεί να αλλάξει, αποφασίζει απλά να τους «στολίσει»… με «ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ»

http://www.chytirio.gr, https://www.facebook.com/XYTHPIOTheatreArtCafe,

https://www.facebook.com/bambamthecomedy, https://twitter.com/chytirio

* Το θέαμα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 15 ετών      

Βίντεο

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΕΤΑΙ

  2. Η «διασκεδαστική» ιστορία μιας γυναίκας που μανιωδώς αναζητά έναν άνδρα να τη ...διακορεύσει. Αστείρευτη σεξιστική αισχρολογία με μια δόση ηθικολογίας και πολιτικολογίας σε συσκευασία stand-up comedy. Μια hardcore εκδοχή λαζοπουλικής σάτιρας από τη Σοφία Μουτίδου. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση.