Sex cells

Αρχείο Παίχτηκε από 27/02/2016 έως 27/03/2016
στο Πόλη Θέατρο
Διάρκεια: 120' (με διάλειμμα)
Συγγραφέας: Anna Longaretti
Μετάφραση: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Σκηνοθέτης: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Ερμηνεύουν: Ειρήνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Δαφνή, Δώρα Θωμοπούλου, Μάνθος Καλαντζής, Θάλεια Μπιτούνη, Μαργαρίτα Σάββα

Περιγραφή

Η Ομάδα Γέφυρα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την αγγλική κωμωδία της Anna Longaretti «Sex cells» (Τα μωρά της Αφροδίτης)

Περισσότερα

Μια ρομαντική κωμωδία για τη μητρότητα, τη φιλία, την αγάπη και τον έρωτα. Τέσσερις γυναίκες, εργαζόμενες της "Αφροδίτης", ενός εργοστασίου κατασκευής ερωτικών παιχνιδιών, λαμβάνουν τηλεφωνικές παραγγελίες για σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ εξομολογούνται τις επιθυμίες και τα όνειρα τους, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καλοκάγαθου διευθυντή τους. Μια γλυκιά κωμωδία γεμάτη συναισθήματα και μουσική .Για όλα όσα μας χωρίζουν αλλά κυρίως για όλα όσα μας φέρνουν πιο κοντά.

 Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Xριστίνα Κουλουμπή
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κινησιολογική επιμέλεια: Αρετή Μώκαλη
Μουσική επιμέλεια: Σωτήρης Καναρέλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Ιστορίου
Φωτογραφίες παράστασης: Στέλιος Δανιήλ-Γεωργία Σιέττου

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν αρκετά καλές, αλλά το σενάριο έπασχε, δεν είχε βάθος, με αποτέλεσμα το έργο να είναι βαρετό.
  Επίσης δεν έγινε κατανοητό πως επρόκειτο για κωμωδία, καθώς δεν είχε σκηνές με γέλιο...

 2. Δεν είχαμε ξαναπάει σε αυτό το θέατρο, μας άρεσε και ο χώρος και η παράσταση. Οι ηθοποιοί (όλοι άγνωστοι σε εμάς) ήταν πολύ καλοί, με καλύτερο όλων τον μοναδικό άντρα, που υποδυόταν με μεγάλη επιτυχία έναν τύπο ανασφαλή, συνεσταλμένο, ευνουχισμένο (ευφυές το εύρημα να εμπορεύεται υπερμεγέθεις φαλλούς). Οι χαρακτήρες των εργαζόμενων γυναικών βγαλμένοι από την καθημερινότητα. Δουλεύοντας επί 20 συναπτά έτη με πολλές γυναίκες γύρω μου μπορώ να το επιβεβαιώσω.
  Δεν συμφωνούμε με την κατάταξη της παράστασης στις κωμωδίες, χωρίς αυτό να την μειώνει σε τίποτα. Απλά δεν ήταν κωμωδία.
  Ευχαριστούμε "ΠΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟ" και "ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ" που μας έδωσαν την δυνατότητα να δούμε την παράσταση.

 3. Μια ευχάριστη παράσταση με καλές ερμηνείες και πολύ ωραία μουσική.Η καθημερινότητα τεσσάρων εργαζόμενων γυναικών ως τηλεφωνήτριες σε μια εταιρεία με σεξουαλικά βοηθήματα περιπλέκεται με την προσωπική ζωή τους, τις επιθυμίες , τα άγχη και τα βαθύτερα προβλήματα που τις απασχολούν.Μου άρεσε πολύ το θέατρο σαν χώρος , κρίμα που δεν είχε πολύ κόσμο.Ωστόσο μας περιποιηθήκανε και με το παραπάνω , μας δώσανε θέσεις στην πρώτη σειρά. Η κοπέλα στο ταμείο και ο κύριος του θεάτρου ήταν τόσο καλοί και τόσο ευγενικοί. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την θεατρομάνια για τις προσκλήσεις καθώς και το θέατρο που τις παραχώρησε.

 4. Η παράσταση μου άρεσε πάρα πολύ! Δροσερή, νεανική γρήγορη, σύχρονη και με ωραία μουσική υπόκρουση. Ισως να μου άρεσε επειδή είμαι γυναίκα και όλα αυτά που διαπραγματευόταν με αγγίζουν καθημερινά. Σε κάθε περίπτωση ήταν μια καλοστημένη παράσταση με ωραίες ερμηνείες.

 5. Τέσσερις τηλεφωνήτριες της "Αφροδίτης", ενός εργοστασίου κατασκευής ερωτικών βοηθημάτων, λαμβάνουν παραγγελίες και ταυτόχρονα εξομολογούνται τις επιθυμίες και τα όνειρα τους, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καλοκάγαθου διευθυντή τους. Μια σύγχρονη αλλά άνευρη κομεντί σ' ένα όμορφο και άνετο θεατρικό χώρο !.

 6. Ευχαριστώ την θεατρομανία για την πρόσκληση , ήταν μια ωραία παράσταση με καλές ερμηνείες από τους ηθοποιούς , φεύγοντας από την παράσταση, ειδικά για τις γυναίκες, θα τις αφήσει αρκετούς προβληματισμους , δεν είχε αρκετό κόσμο στην παράσταση .