187

Το κόκκινο καπέλο

Αρχείο Παίχτηκε από 10/05/2019 έως 10/05/2019
στο Εργοτάξιον
Ερμηνεύουν: Γιούλη Βομπίρη, Ιπποκράτης Τροβάς, Κλαίρη Χατζηγιάννη

Περιγραφή

Έρχεται….  Το Κόκκινο Καπέλο ...και πάλι! για μια μοναδική παράσταση την Παρασκευή, 10 Μαΐου ’19 (ώρα 21:15’) στο Θέατρο Εργοτάξιον. Έρχεται… για να δημιουργήσει εμπνευσμένες ιστορίες μέσω του Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού (Improv Comedy Theatre) από την Ομάδα «Γλυκές Ρέγγες».

Περισσότερα

Οι «Γλυκές Ρέγγες» μέχρι σήμερα έχουν διαγράψει μια πολύ πετυχημένη μακρόχρονη πορεία, αυτοσχεδιάζοντας και δημιουργώντας ιστορίες επί σκηνής, την ώρα ακριβώς που γίνεται η παράσταση και χωρίς καμία προετοιμασία ή σενάριο. Όλα φτιαγμένα με χιούμορ και έμπνευση με βάση τις προτάσεις του κοινού, που παρακολουθεί την παράσταση.

«Το Κόκκινο Καπέλο» μέσα από τις σκηνές που πραγματοποιούν οι «Γλυκές Ρέγγες», αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα. Αντιμετωπίζει καταστάσεις που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς άλλος, εκτός από το κοινό που παρακολουθεί, αλλά και, ταυτόχρονα, «κατευθύνει» την παράσταση.

Έτσι λοιπόν, μέσα από σκηνές, που φτιάχνουν κοινό και ηθοποιοί μαζί, με «Το Κόκκινο Καπέλο», εξελίσσεται μια πετυχημένη, γεμάτη φαντασία κι απολαυστικό χιούμορ παράσταση.

Οι Γιούλη Βομπίρη, Ιπποκράτης Τροβάς και Κλαίρη Χατζηγιάννη είναι οι αυτοσχεδιαστές ηθοποιοί, που αποτελούν την ομάδα Γλυκές Ρέγγες, δημιουργώντας αλησμόνητα επιτυχημένες παραστάσεις στο Improv Comedy.

Περισσότερα:  www.facebook.com/glykesregges