53

Το μυρολόγι της φώκης

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
Σκηνοθέτης: Νίκος Γεωργάκης
Ερμηνεύουν: Στέργιος Γιαννουλάκης, Χρήστος Τσιλογιάννης, Εύη Ηλιάδου
Χορεύουν: Κρατήσεις στο viva.gr και στο τηλέφωνο: 2130344074

Περιγραφή

Τα τρία διηγήματα «Ο ‘Eρωτας στα Xιόνια», «Υπο την Βασιλικήν Δρύν» και «Το Μυρολόγι της Φώκης» ανατέμνουν με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, που μόνο η ιδιότυπη προσωπικότητά του ήξερε, την ανθρώπινη ψυχή με τους πόθους, τα πάθη, τον έρωτα, την ένδεια, τον αγώνα της ζωής μέσα σ’ένα απόλυτα ταυτισμένο φυσικό περιβάλλον, με δύναμη, θάρρος, εσωτερική δαπάνη, πίστη και συνέπεια.

Περισσότερα

Ο έρωτας στα χιόνια, Ύπο την Βασιλικήν Δρύν

Οι ήρωες του είναι λουσμένοι με χρυσή ατμόσφαιρα νοσταλγίας κι έτσι έχει στομώσει σ΄αυτούς η τραχύτητα και η σκληράδα της καθημερινής πραγματικότητας. Το έργο του βγαίνει από συνολική σύλληψη ζωής. Η πραγματικότητα των διηγημάτων του λυτρωμένη από το τυχαίο και το επεισοδιακό, υπάρχει πάνω απ΄όλα μέσα του. Παραμένει πάντα ένας κόσμος ολομόναχος και μοναδικός.

Βοηθός Σκηνοθέτη: Στέλλα Παναγιωτοπούλου
Επεξεργασία Ήχου και Εικόνας: Βασίλης Γιαννουλάκης
Φωνή Γυναίκας: Μαρία Μπρανίδου
Χορεύουν: Μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου « Δωδώνη»

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Μπιπ - Bar Theater

από 18/11
Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων
Τηλ: 213 0344 074 Email: [email protected] Website: beepkipseli.webnode.gr/

Εισιτήρια: 10 ευρώ, Μειωμένη είσοδος : 5 ευρώ, Aτέλειες : 5 ευρώ
Πληροφορίες: 213 0344 074

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ 21:00
Κ 19:00

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΔΥΣΚΟΛΗ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ...ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟΝ ΑΦΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΆΠΠΑ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΡΙΑ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΝΟΕΡΑ...ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ.ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ Κ ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΧΡΟΙΑ..!!.. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ..
    . ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΑΤΑ ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΩΡΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Κ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΖΕΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ