Το πηγάδι των ευχών

Αρχείο Παίχτηκε από 20/05/2017 έως 21/05/2017
στο Σοφούλη (Θεσσαλονίκη)
Κείμενο: Nεκτάριος Μπουτεράκος
Σκηνοθέτης: Nεκτάριος Μπουτεράκος
Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά) Χάρης Κορνάρος (διπλή διανομή), Σωκράτης Ρωμανίδης, Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, Μαρία Στάβαρη, Τάσος Φόης

Περιγραφή

Για πρώτη φορά ο Πίτερ Παν συναντάει την Άριελ, την Χιονάτη και τον Πινόκιο σε μια διαδραστική θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους!!

Περισσότερα

Από την  FKMB productions

Οι τέσσερις πιο αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών, βρίσκονται ξαφνικά στην καρδιά ενός πυκνού δάσους, μπροστά από ένα πηγάδι. Και τους τέσσερις τους συναντάμε κάποια χρόνια μετά από τις γνωστές ιστορίες τους. Έχουν όμως αλλάξει. Και οι τέσσερις έχουν διαφορετικό χαρακτήρα από τον γνωστό των παραμυθιών… Στόχος και των τεσσάρων ηρώων είναι να ξαναβρούν τον εαυτό τους!

Το μονοπάτι για να το καταφέρουν όμως είναι μόνο ένα. Το μονοπάτι της αλήθειας! Κι ο μοναδικός τρόπος για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους, είναι να κάνουν μια ευχή στο μαγικό πηγάδι.

Χρειάζονται τέσσερα νομίσματα, ένα για  κάθε ευχή, αλλά βρίσκουν μονάχα ένα! Ποιος θα κάνει την ευχή και τι θα απογίνουν οι υπόλοιποι τρεις;;;

Οι μικροί μας θεατές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, καθώς πρόκειται για μια διαδραστική θεατρική παράσταση  με πολύ  χιούμορ, μουσική αλλά και εκπλήξεις για τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά!

Στόχος του έργου είναι να μεταδώσει  στα παιδιά  την  αξία της αλήθειας, της φιλίας, της αγάπης, της υπευθυνότητας αλλά και να τους τονίσει ότι κάθε πράξη μας έχει και τις ανάλογες συνέπειες.

Μουσική: Γιάννης Οικονόμου