Τζένγκο

Αρχείο Παίχτηκε από 25/03/2017 έως 09/04/2017
στο Εργοτάξιον
Διάρκεια: 80’
Συγγραφέας: Θοδωρής Φραγκούλης
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Φραγκούλης
Ερμηνεύουν: Θοδωρής Φραγκούλης , Αντρέας Γιαννακούλας , Διονύσης Λάνης, Μιχάλης Δανομάρας

Περιγραφή

Η παρωδία συναντάει το Γουέστερν !Καουμπόυ ,Ινδιάνοι, δήμαρχοι,ληστές δολοπλοκίες και δολοφονίες σκαρώνει ένας θίασος της κακιάς ώρας εις βάρος ενός νεαρού αγοριού που συστήνεται με το όνομα Τζένγκο!

Περισσότερα

Από την ομάδα  Ασσοιγχώρητοι

 

Τζενγκο! Ένας μύθος ή ένας ήρωας της καθημερινότητας; Μια παράσταση γεννιέται μέσα στο Γουεστερν της σύγχρονης πραγματικότητας. Μια παρωδία, όπως η ίδια η ζωή, που μας ταξιδεύει στην άγρια δύση της ψυχής, μ' όλες τις αποχρώσεις των συναισθήματων που κατοικοεδρεύουν μέσα της.

Καουμπόυ, Ινδιάνοι, δήμαρχοι, ληστές, χαρτοπαίκτες,ζητιάνοι, έρωτες που δεν εκπληρώθηκαν, ζωές που απέτυχαν, παιδιά που χάσαν τον πατέρα τους, ίντριγκες και δολοφονίες, αυτά και άλλα πολλά πλέκουν τη φάρσα που σκαρώνει ένας θίασος της κακιάς ώρας εις βάρος ενός νεαρού αγοριού που συστήνεται με το όνομα Τζενγκο.

Η ομάδα Ασσοιγχώρητοι κέρδισε το πρώτο scratch festival στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον που έπρεπε να ετοιμάσουν ένα ολόκληρο έργο που η θεματολογία βγήκε απο κλήρωση μέσα σε 48 ώρες.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παραχώρηση από Ειρήνη Καραντωνίου
    Τα παιδιά έτυχε να τα γνωρίζω από ένα φεστιβαλ το scratch. Σε αυτή την αστεία παράσταση και οι πέντε ηθοποιοί ήταν δεμένοι σαν ομάδα και μας διασκέδασαν.Ο χώρος είναι λιτός, όμως οι άνθρωποι του θεάτρου είναι φιλικοί και αυτό μετρά περισσότερο.