Amiina Live

Αρχείο Παίχτηκε από 07/05/2020 έως 07/05/2020
στο
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Amiina

Περιγραφή

Οι μελωδίες τους βασίζονται σε ένα εύρος μουσικών οργάνων - "κυριολεκτικά προκύπτουν από ό,τι θα μπορούσε να χτυπηθεί, τραβηχτεί ή κουρδιστεί" - δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα ενός "κυματικού" ηχοτοπίου και μεταφέροντας τους ακροατές στο κομβικό σημείο μεταξύ αθωότητας και πολυπλοκότητας όπως έχει γραφτεί στον Guardian. Την Πέμπτη 7 Μαΐου, θα τους απολαύσουμε σε ένα live με ανανεωμένο ήχο και electro προσθήκες!

Περισσότερα

Η United We Fly, μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένους κύκλους της σειράς Taste the Music, παρουσιάζει φέτος την άνοιξη, το REMISSION. Μια νέα σειρά συναυλιών, πιστή στην ιδιαίτερη και exploring αισθητική των projects που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία. Όλα ξεκινούν και εξελίσσονται στον φιλόξενο και αγαπημένο χώρο της υποβλητικής Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Η έναρξη του ανοιξιάτικου κύκλου συναυλιών REMISSION είναι στις 12 Μαρτίου.

Ακολουθούν τα live που θα απολαύσουμε εκεί τους τρεις επόμενους μήνες.

7 Μαΐου: Amiina
Οι Amiina μας έρχονται από την Ισλανδία. Ένα εξαμελές γκρουπ στην καρδιά του οποίου βρίσκουμε τέσσερα κορίτσια που γνωρίσαμε στο πλευρό των Sigur Ros και που ξεκίνησαν στο τέλος του '90 ως γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων. Οι Edda Rún Ólafsdóttir, Hildur Ársælsdóttir, María Huld Markan Sigfúsdóttir και Sólrún Sumarliðadóttir σε συνεργασία με δύο ακόμα μουσικούς, τους Magnús Trygvason Eliassen στα ντραμς και του electro καλλιτέχνη Kippi Kaninus (Guðmundur Vignir Karlsson) δημιούργησαν τους Amiina. Οι μελωδίες τους βασίζονται σε ένα εύρος μουσικών οργάνων - "κυριολεκτικά προκύπτουν από ό,τι θα μπορούσε να χτυπηθεί, τραβηχτεί ή κουρδιστεί" - δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα ενός "κυματικού" ηχοτοπίου και μεταφέροντας τους ακροατές στο κομβικό σημείο μεταξύ αθωότητας και πολυπλοκότητας όπως έχει γραφτεί στον Guardian. Την Πέμπτη 7 Μαΐου, θα τους απολαύσουμε σε ένα live με ανανεωμένο ήχο και electro προσθήκες!

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube

Φωτογραφίες