Jay Jay Johanson Live

Αρχείο Παίχτηκε από 28/05/2020 έως 28/05/2020
στο
Τραγουδούν: Jay Jay Johanson w/ guest Irene Skylakaki

Περιγραφή

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, ο Σουηδός τροβαδούρος Jay Jay Johanson επιστρέφει στην Ελλάδα, στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου για ένα ακόμη live γεμάτο ατμοσφαιρικές μουσικές, πειραματισμούς και μελαγχολικές μελωδίες.

Περισσότερα

Η United We Fly, μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένους κύκλους της σειράς Taste the Music, παρουσιάζει φέτος την άνοιξη, το REMISSION. Μια νέα σειρά συναυλιών, πιστή στην ιδιαίτερη και exploring αισθητική των projects που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία. Όλα ξεκινούν και εξελίσσονται στον φιλόξενο και αγαπημένο χώρο της υποβλητικής Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Η έναρξη του ανοιξιάτικου κύκλου συναυλιών REMISSION είναι στις 12 Μαρτίου.

Ακολουθούν τα live που θα απολαύσουμε εκεί τους τρεις επόμενους μήνες.

28 Μαΐου: Jay Jay Johanson w/ guest Irene Skylakaki
Την Πέμπτη 28 Μαΐου, ο Σουηδός τροβαδούρος Jay Jay Johanson επιστρέφει στην Ελλάδα, στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου για ένα ακόμη live γεμάτο ατμοσφαιρικές μουσικές, πειραματισμούς και μελαγχολικές μελωδίες. Η ικανότητά του να συνταιριάζει ακούσματα και υφές χωρίς τίποτα κοινό φαινομενικά είναι αυτή που κάνει την μουσική του τόσο ενδιαφέρουσα και προκλητικά ελκυστική. Στο πλευρό του ως καλεσμένη του η δική μας Irene Skylakaki, για να πλαισιώσει ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για το κοινό του REMISSION με γνωστά και αγαπημένα κομμάτια αλλά και πολλούς πειραματισμούς.

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube

Φωτογραφίες