889

Αϊνστάιν - το Παιδί Φαινόμενο

Αρχείο Παίχτηκε από 24/11/2019 έως 29/12/2019
στο Βέμπο
Σκηνοθέτης: Θανάσης Θεολόγης
Σκηνογραφία: Μιχάλης Σδούγκος
Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος
Μουσική: Γιούρι Στούπελ
Χορογραφία: Τάνια Μιλτένοβα
Ερμηνεύουν: Σάλλη Αλ Ταπάς, Ηλέκτρα Θεολόγη, Γιώργος Καρακυριάκος, Άγγελος Μπέσσας, Αντώνης Νικολάου, Παναγιώτης Τσουκάτος, Κυριάκος Ψυχαλης
Παίζουν μουσική: Ορέστης Γιαννάκης, Θανάσης Κορνήλιος

Περιγραφή

Με μια ιδιαίτερα πλούσια παράσταση, ανατρεπτική, ιστορική με πολύ χορό, τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα και στοιχεία τσίρκου ανοίγει η παιδική σκηνή του Θεάτρου Βέμπο τον Νοέμβριο του 2019, σε σκηνοθεσία Θανάση Θεολόγη.

Περισσότερα

Η ιστορία του υπέροχου δυσλεκτικού παιδιού που παρά τον ρατσισμό που αντιμετώπισε από την κοινωνία, δεν υποχώρησε και έδειξε σε όλο τον κόσμο πως το πείσμα μπορεί πράγματι να σε κάνει ένα παιδί φαινόμενο.

Ο Αϊνστάιν έλεγε «πιο εύκολο είναι να διασπάσεις το άτομο παρά μια προκατάληψη». Φέτος στο Θέατρο Βέμπο, μικροί και μεγάλοι θα μάθουν πώς αυτό το παιδί μετατράπηκε σε παιδί θαύμα μέσα απ’το πάθος του για την γνώση και την πίστη στον εαυτό του.

Παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την ζωή του μεγάλου επιστήμονα, να αγαπήσουν την φυσική, να τραγουδήσουν στις μελωδίες που γράφτηκαν ειδικά για την παράσταση, να ταυτιστούν και να αναγνωρίσουν μέσα στα μάτια του Αϊνστάιν τα δικά τους μάτια.

Η παράσταση τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

Δημόσιες Σχέσεις/Επικοινωνία: Leave your Mark - Χάρης Μαραγκός
Βοηθός σκηνοθέτη: Ηλέκτρα Θεολόγη
Βοηθός Μουσικού: Ορέστης Γιαννάκης
Φωτογραφίες: Math Studio

Φωτογραφίες

12 ΣΧΟΛΙΑ