Αλκίνοος Ιωαννίδης Live

Αρχείο Παίχτηκε από 17/09/2020 έως 17/09/2020
στο Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλεξίου
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Αλκίνοος Ιωαννίδης(ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, φωνή)

Περιγραφή

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Περισσότερα

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
SOLO
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Παραγωγή: Roll Out Vision Services
Εκτέλεση παραγωγής: Αθύρ

*Οι συναυλίες θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. 
*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο και καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
*Η είσοδος πραγματοποιείται από τις οδούς Ιάκχου (διαζώματα Β & Δ και τραπέζια) και Περσεφόνης (διαζώματα Α, Γ1 & Γ2 και θέσεις ΑμεΑ). 

*Για την υπηρεσία live streaming, πατήστε εδώ: https://page.inplayer.com/technopolis/gr/

Φωτογραφίες