Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Θοδωρής Τσάτσος και τα Ονειρέματα Live

Αρχείο Παίχτηκε από 02/02/2020 έως 02/02/2020
στο Σταυρός του Νότου Club

Περιγραφή

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Θοδωρής Τσάτσος και τα Ονειρέματα αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν μουσικά σε έναν κόσμο που η ζωή πρωταγωνιστεί και οι φυσικοί περιορισμοί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα!

Περισσότερα

τα Σπουδαία Events παρουσιάζουν την

 «Συμπερίληψη»  

 Η υπόθεση ήταν απλή. Πως υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η καλή μουσική και η προσφορά για το κοινό καλό. Πως υπάρχουν καλλιτέχνες καθώς και επαγγελματίες του χώρου των εκδηλώσεων που θα στηρίξουν μία τέτοια κίνηση, εφόσον είναι αληθινή και καρδιακή. Πως υπάρχουν και αυτοί που θα διαθέσουν με χαμόγελο το χρόνο τους για να αναδείξουν πρόσωπα και καταστάσεις. Πως αξίζει να εργαζόμαστε (και αυτή τη χρονιά) για έναν κόσμο πιο δίκαιο για όλους. Έναν κόσμο Συμπερίληψης..  Έτσι δημιουργήθηκε μία μουσική παράσταση με σκοπό την ενίσχυση της “Αμυμώνης”, στην οποία καλλιτέχνες με και χωρίς αναπηρία μοιράζονται την σκηνή για να γίνει προφανές πως στην τέχνη δεν χωρούν αποκλεισμοί.

Τα Σπουδαία Events αποτελούν μία προσπάθεια να γεφυρωθούν οι καλές προθέσεις με την καλή τέχνη. Η συναυλία προέκυψε μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία, στην οποία η πλειοψηφία των συμμετεχόντων απάντησε πως θα επιθυμούσε να γίνει μία εκδήλωση για την οικονομική και επικοινωνιακή ενίσχυση της Αμυμώνης που στόχο έχει την παροχή στα τα τυφλά παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την αξιοπρέπεια.

Σας καλούμε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου, για να ζήσουμε όλοι μαζί μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία! Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00 και η συναυλία ξεκινά στις 20:20. Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας ηλεκτρονικά από τη Viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.

Με μια ματιά:

Εκδήλωση: «Συμπερίληψη» | Μουσική παράσταση για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη»

Event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/751598518684087/

Πρωτοβουλία, διοργάνωση και επικοινωνία: Σπουδαία Events | https://www.facebook.com/spoudaia www.Spoudaia.gr

Φωτογραφίες

Βίντεο