Από μέσα

Αρχείο Παίχτηκε από 26/09/2022 έως 11/10/2022
στο 104
Διάρκεια: 50'
Διασκευή: Χρήστος Τσαβλίδης, Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης
Δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Τσαβλίδης, Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης
Σκηνοθέτης: Χρήστος Τσαβλίδης
Σκηνογραφία: Αγγελική Φιλιππή
Μουσική: Δήμος Βρύζας
Ερμηνεύουν: Άγγελος – Προκόπιος Νεράντζης

Περιγραφή

Μια παράσταση με αφετηρία το Nutshell του Ian McEwan

Περισσότερα

«Να περιορίζεσαι σ' ένα καρυδότσουφλο, να βλέπεις τον κόσμο σε δύο εκατοστά ελεφαντόδοντου, σ' έναν κόκκο άμμου. Και γιατί όχι, όταν όλη η λογοτεχνία, όλη η τέχνη, όλη η ανθρώπινη προσπάθεια είναι απλώς ένα απειροελάχιστο ίχνος στο σύμπαν όλων των πιθανών πραγμάτων. Ακόμα κι αυτό το σύμπαν μπορεί να είναι ένα απειροελάχιστο μόριο σε μια πληθώρα από πραγματικά ή πιθανά σύμπαντα»

Η εταιρεία παραγωγής Adhoc Arts παρουσιάζει στο Θέατρο 104, σε σκηνοθεσία Χρήστου Τσαβλίδη, την παράσταση «Aπό Μέσα» την Παρασκευή 8 Απριλίου και την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21.00. Ερμηνεύει ο Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης.

Πρόκειται για μία θεατρική δουλειά με αφετηρία το μυθιστόρημα Nutshell του Βρετανού συγγραφέα Ian McEwan. Τη διασκευή και δραματουργική επεξεργασία του κειμένου της παράστασης υπογράφουν από κοινού ο Χρήστος Τσαβλίδης και ο Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης.Λίγα λόγια για την παράσταση

Ένα έμβρυο παρακολουθεί και μας αφηγείται λεπτό προς λεπτό την περιπετειώδη ζωή της μητέρας του, της Τρούντυ και του εραστή της. Ένας μονόλογος με στοιχεία δανεισμένα από το stand up και με όπλα το χιούμορ κι ένα μικρόφωνο δημιουργούν ένα ασυνήθιστο πάρτυ μέσα σε μια μήτρα. Ένα αγέννητο παιδί παρακολουθεί, ακούει, αφουγκράζεται, γι’ αυτό και ξέρει τα πάντα... από μέσα.

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Teaser, trailer:
Σιδέρης Νανούδης
Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας

Φωτογραφίες