6062

Αρχιμάστορας Σόλνες

Διάρκεια: 105'
Συγγραφέας: ΕΡΡΙΚΟΣ ΙΨΕΝ
Απόδοση: ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΛΟΥΡΜΠΑ
Δραματουργική επεξεργασία: ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Σκηνοθέτης: ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΛΟΥΡΜΠΑ
Σκηνογραφία: VAL-DELOU
Κοστούμια: VAL-DELOU
Φωτισμοί: ΛΕΠΤΟΥΡΓΟΣ
Ερμηνεύουν:

ΔΙΑΝΟΜΗ
ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ ΧΑΛΒΑΡΝΤ ΣΟΛΝΕΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΑΝΟΣ
ΑΛΙΝΕ ΣΟΛΝΕΣ: ΠΕΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΙΛΝΤΕ ΒΑΝΓΚΕΛ: ΑΜΑΛΙΑ ΚΛΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΡΟ ΜΠΡΟΒΙΚ -ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΕΝΤΑΛ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΓΙΑ ΦΟΣΛΙ: ΛΥΔΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Αρχιμάστορας Σόλνες για την ημέρα Σάββατο 01/02 στις 21:00
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Αρχιμάστορας Σόλνες για την ημέρα Κυριακή 02/02 στις 19:15
Ελάτε στην Κοινότητα της Θεατρομάνια και λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς

Περιγραφή

Η αγάπη είναι μια ορμητική διάθεση να κάνεις ευτυχισμένο εκείνον που αγαπάς

Περισσότερα

ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΥΟ ΨΥΧΩΝ

Ο αρχιμάστορας Σόλνες βρίσκεται στον κολοφώνα της καριέρας του και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην φιλοδοξία και την ευτυχία. Έχει περιχαρακωθεί στις ενοχές στους φόβους, και στα υπαρξιακά του αδιέξοδα. Είναι παντρεμένος με την Αλίνε Σόλνες η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τραγικό θάνατο των παιδιών της. Ερωτοτροπεί με την γραμματέα του Κάγια Φόσλι η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον αρχιτέκτονα Ράγκναρ υιό του Μπρόβικ, νέο με τεράστια αξία ταλέντο και ικανότητες που τον απειλούν.

Ο Γιατρός Χένταλ είναι φίλος και σύμβουλος της οικογένειας. Απρόσμενα εισβάλλει στην ζωή του η Χίλντε Βάνγκελ που θέλγεται απο τον αμφιλεγόμενο χαραχτήρα του, και απαιτεί να παραλάβει το βασίλειο που της υποσχέθηκε στα δεκατρία της, όταν την φίλησε και συνδέθηκε μαζί του για πάντα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΚΛΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΛΚΩΝΗΣ

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Εκάτη

από 12/10
Εκάτης 11, Πλατεία Κυψέλης
Τηλ: 2106401931 Website: theatroekati.blogspot.gr

Πληροφορίες: 2106401931

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π 21:00
Σ 21:00
Κ 19:15

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς, λόγω ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω την παράσταση και παραχώρησα την πρόσκληση μου. Αλλά από προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι οι παραστάσεις του Θεάτρου Εκάτη είναι εξαιρετικές και ερμηνευτικά αλλά και σκηνοθετικά. Πάνω απ'όλα όμως σέβονται τα σπουδαία κλασσικά έργα που ανεβάζουν χωρίς ανούσιες κι άσκοπες μεταμοντέρνες πινελιές, όπως δυστυχώς συμβαίνει σε άλλα θέατρα της Αθήνας -πλέον- πολύ συχνά. Ελπίζω κάποια στιγμή το Θέατρο Εκάτη να λάβει της αναγνώρισης που του αξίζει από το κοινό!

  2. Εκπληκτική παράσταση που αξίζει να τη δούμε όλοι, τόσο για το πολυεπίπεδο κείμενό του Ίψεν όσο και για την μεστή και γεμάτη ρυθμό ερμηνεία του εξαίσιου "Αρχιμάστορα Σόλνες" αλλά και των λοιπών ταλαντούχων ηθοποιών!Πολλά συγχαρητήρια!

  3. Παρακολουθήσαμε εχθές την παράσταση στο Θέατρο Εκάβη.Πολυ καλές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς.Ο Αρχιμάστορας,ο γιατρός και η Αλίνε πολύ πειστικοί στους ρόλους τους. Το προτείνω ιδίως σε όσους, όπως εγώ, δεν έχουν εμπειρία από το κλασσικό θέατρο και το έργο του Ίψεν.