119

Χρήστος Θηβαίος Live

Αρχείο Παίχτηκε από 04/05/2019 έως 04/05/2019
στο Από Κοινού
Παίζουν μουσική: Μάξιμος Δράκος(πιάνο), Καλλίστρατος Δρακόπουλος(τύμπανα)

Περιγραφή

Το Από Κοινού Θέατρο ξεκινώντας τη θερινή σαιζόν φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά  έναν από τους αξιολογότερους δημιουργούς της σύγχρονης μουσικής σκηνής, τον Χρήστο Θηβαίο, για μια μοναδική βραδιά το Σάββατο 4 του Μάη στις 22:00.

Περισσότερα

“Βόλτα στα εξάρχεια”

Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα καλλιτεχνικά, παραμελημένα. Κάποιοι από τους χαρακτηρισμόυς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

''Ρε μπαγάσα, εμένα οι φίλοι μου είναι μάυρα πουλιά,

οι φίλες κου είναι σύρματα τεντωμένα.

Είμαστε έμποροι ονείρων... Γι' αυτό άντε και καλή τύχη μάγκες''.

Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια ''Βόλτα στα Εξάρχεια'', τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων.

Στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων, ο Χρήστος Θηβαίος, τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Άμλετ της Σελήνης, Ας χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Μηχανικός ήχου: Γιώργος Κορρές
Οργάνωση παραγωγής: Cricos

https://www.facebook.com/thivaios/
https://www.instagram.com/christos.thivaios/

 

Φωτογραφίες