231

Έλφι! Το μικρό Ξωτικό του Άη Βασίλη

Αρχείο Παίχτηκε από 27/12/2018 έως 04/01/2019
στο Galerie Δημιουργών
Συγγραφέας: Άρτεμις Μπουραϊμη
Διασκευή: Μάγια Ντελέζου
Σκηνοθέτης: Μάγια Ντελέζου
Σκηνογραφία: Ομάδα «Θεατράλε»
Κοστούμια: Μαριλένα Μέλη
Φωτισμοί: Τάσος Ιωάννου
Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά) Χάρης Γεωργιάδης, Στέφανος Γεωργόπουλος, Άρτεμις Μπουραϊμη, Μάγια Ντελέζου

Περιγραφή

Λόγω αυξημένης ζήτησης του λιλιπούτειου θεατρόφιλου κοινού για τον σκανταλιάρη Έλφι, η Ομάδα Θεατράλε και η Galerie Δημιουργών παρατείνουν για λίγο ακόμη τη χριστουγεννιάτικη παραμυθομαγεία, με 5 επιπλέον γιορτινές, απογευματινές παραστάσεις! Σας περιμένουμε, γεμάτοι ευχές για Χαρούμενα Χριστούγεννα κι ένα υπέροχο 2019, όλο υγεία, αφθονία, χαμόγελα κι αγάπη!

Περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 27/12 – 17:30

Παρασκευή 28/12 – 17:30

Κυριακή 30/12 – 17:30

Πέμπτη 3/1 – 17:30

Παρασκευή 4/1 – 17:30

Η Ομάδα Θεατράλε και η Εταιρεία Θεάτρου Διάθεση Τέχνης παρουσιάζουν στον Πολυχώρο Τέχνης Galerie Δημιουργών τη διαδραστική, θεατρο-παραμυθένια παράσταση για παιδιά: “Έλφι! Το μικρό Ξωτικό του Άη Βασίλη”. Ένα χριστουγεννιάτικο θεατρικό παραμύθι για παιδιά από 3 έως 11 ετών και για όλους όσοι αισθάνονται πάντα παιδιά...

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο Έλφι είναι ένα μικρό Ξωτικό με ένα μεγάλο Όνειρο... Βιάζεται να μεγαλώσει, για να καταφέρει να γίνει «Επίσημος Βοηθός» του Άη Βασίλη! Καταστρώνει λοιπόν ένα πανέξυπνο, σκανταλιάρικο σχέδιο, κρυφά από τον Άγιο και τα άλλα Ξωτικά, χωρίς να φαντάζεται σε τι περίεργους γιορτινούς μπελάδες θα μπλέξει... Και κάπου εκεί, θα συναντήσει ένα μικρό κορίτσι, που πιστεύει -με όλη τη δύναμη της ψυχής του- στον Άη Βασίλη και στα Ξωτικά του! Άραγε θα καταφέρει τελικά ο Έλφι να εκπληρώσει το Όνειρό του; Και θα μπορέσει να κρατήσει κρυφό από τους μεγάλους το τρυφερό «μυστικό» του Άη Βασίλη, που το γνωρίζουν μόνο τα παιδιά; Ουφ! Πολλά ξωτικο-προβλήματα! Και θα τα λύσουμε όλα παρέα, επί σκηνής!

Καλλιτεχνικός Σύμβουλος: Χάρης Γεωργιάδης
Επιμέλεια Επικοινωνιακού Υλικού: Μάγια Ντελέζου 

Facebook: @TheatraleGroup

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Φωτογραφίες