252

Εντέχνως "άτεχνα" και απρόβλεπτα...

Αρχείο Παίχτηκε από 13/10/2019 έως
στο El Convento Del Arte - Bar Theater
Διάρκεια: 180' με διάλειμμα
Τραγουδούν: Άγγελος Ανδριανός και Δήμητρα Σταθοπούλου
Παίζουν μουσική: Βασίλης Θεοδωράκογλου(Πιάνο), Εύη Κανέλλου(Κρουστά), Βαγγέλης Ζαρμπούτης(Μπουζούκι), Άγγελος Ανδριανός(Κιθάρα)

Περιγραφή

Για πρώτη φορά το EL CONVENTO DEL ARTE ανοίγει τα μεσημέρια της Κυριακής και μας περιμένει  με -Εντέχνως "άτεχνα" τραγούδια και απρόβλεπτες καταστάσεις με τον  Άγγελο Ανδριανό & την Δήμητρα Σταθοπούλου από 13/10.  Ένα καθεστώς άκρως «Ελληνικόν» κάθε Κυριακή από τις 15:00 έως τις 18:00 για να ξεφαντώνουμε, να τραγουδάμε, να χορεύουμε….γιατί όχι? και να διασκεδάζουμε με την καρδιά μας. 

Περισσότερα

Εντέχνως "άτεχνα" και απρόβλεπτα...

Δύο μοναδικές φωνές, δύο καλλιτέχνες με εξαιρετικές συνεργασίες στον χώρο της μουσικής, ο Άγγελος Ανδριανός και η Δήμητρα Σταθοπούλου, αναλαμβάνουν να βάλουν στην παρέα κάθε Κυριακής τραγούδια γνωστά και αγαπημένα από το χθες και το σήμερα και να απογειώσουν την διάθεσή μας, στο ιδιαίτερα αισθαντικό και φιλόξενο περιβάλλον του El Convento del Arte.

Το κέφι, οι γευστικές εμπειρίες πάντα με την υπογραφή του Σέφ Μιχάλη Ντουνέτα, το κρασί από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. το ποτό και η καλή διάθεση είναι τα συστατικά για να γίνουν τα Κυριακάτικα μεσημέρια μας ακόμη πιο ξέγνοιαστα …στο στέκι μας…το δικό μας El Convento del Arte.

Άγγελος Ανδριανός(Καλλιτεχνική επιμέλεια)

Ο χώρος λειτουργεί από τις 14:15 για φαγητό.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: [email protected]

Ελάχιστη κατανάλωση: 20 euro

Φωτογραφίες