Φωτεινή Δάρρα Live

Αρχείο Παίχτηκε από 13/12/2019 έως
στο
Φωτισμοί: Κώστας Κωνσταντινόπουλος
Τραγουδούν: Φωτεινή Δάρρα
Συμμετέχουν: Γιώργος Καραδήμος - Αιμίλιος Συμβουλίδης

Περιγραφή

Η Φωτεινή Δάρρα η ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και την δυναμική σκηνική παρουσία είναι έτοιμη, από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή – Σάββατο και τις ημέρες των εορτών, να ζωντανέψει τις νύχτες μας με μουσική και να τις πλημμυρίσει  με εορταστικό φως ,σένα ολοκαίνουργιο χώρο, υψηλής αισθητικής, το CENTRAL 22 (NIGHT ART AND MUSIC), στην καρδιά της Αθήνας.

Η ίδια ανανεωμένη όσο ποτέ, μετά από τη μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στην Κύπρο και  την Ελλάδα με τραγούδια απ’ το μιούζικαλ και το ελληνικό σινεμά, εγκαινιάζει το CENTRAL 22 με ένα πρόγραμμα που έχει τίτλο «Νύχτες στο φως».

Περισσότερα

«Νύχτες στο φως»

Το CENTRAL 22 εγκαινιάζει το νέο τρόπο διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα

Μία μουσική πανδαισία με τα ωραιότερα τραγούδια από το χθες και το σήμερα, με κοσμοπολίτικο αέρα που ταιριάζει στις γιορτινές αυτές μέρες, αλλά και με τα λαϊκά της καρδιάς μας.

Ένα πρόγραμμα που ετοιμάστηκε με γνώμονα το καλό ελληνικό τραγούδι! Από τις ανεπανάληπτες μελωδίες του Γιάννη Σπανού στα ωραιότερα τραγούδια των ‘90s  που οι περισσότεροι έχουμε ζήσει και έχουν σημαδέψει τις στιγμές μας.

Η Φωτεινή Δάρρα με την μοναδική φωνή της  και την πληθωρική  σκηνική της παρουσία υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη μαγεία της αληθινής νυχτερινής ψυχαγωγίας.

Μαζί της ο εξαιρετικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιώργος Καραδήμος, που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από τις συνεργασίες του με τη Δήμητρα Γαλάνη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Συμμετέχει ο Αιμίλιος Συμβουλίδης, ένας νέος τραγουδιστής που ήταν η χρυσή επιλογή του Δημήτρη Σταρόβα αλλά και του κοινού για τις ερμηνείες του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Από τις 13 Δεκεμβρίου οι Νύχτες της Αθήνας  αλλάζουν! Γίνονται λαμπερές με την Φωτεινή Δάρρα με τους συνεργάτες της!

Η ενορχήστρωση ανήκει στον μαέστρο και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη.
Σχεδιασμός ήχου: Γιώργος Καραγιάννης -Άγγελος Στάβερης
Διεύθυνση Παραγωγής: Polymusic - Βίκτωρ Πολυδώρου.

https://twitter.com/foteinidarra
https://www.facebook.com/foteinidarra/
https://www.instagram.com/foteinidarra/?hl=el

Φωτογραφίες

2 ΣΧΟΛΙΑ