122

Γεωργία Παπαγαλάνη Live

από 08/11 έως 22/11
Τραγουδούν: Γεωργία Παπαγαλάνη
Παίζουν μουσική: Φρίξος Μόρτζος(Πιάνο)

Περιγραφή

Η νεαρή ερμηνεύτρια Γεωργία Παπαγαλάνη έρχεται για δύο μοναδικές βραδιές με τίτλο «Σεργιάνι στη γειτονιά των μουσουργών» στο El Convento Del Arte, στις 8 & 22 Νοεμβρίου, για να ερμηνεύσει τραγούδια όπως το "Μη τον ρωτάς τον ουρανό", "Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη", "Historia de Un Amor" αλλά και αγαπημένες δημιουργίες των Μανώλη Χιώτη, Δήμου Μούτση και άλλων, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Σταμάτη Μπερή. Στη σκηνή θα εμφανιστούν επίσης και guests έκπληξη!

Περισσότερα

​​«Σεργιάνι στη γειτονιά των μουσουργών»

 

Βιογραφικό

Ολοκλήρωσε την ενιαία δευτεροβάθμια εκπαίδευση,και πέρασε στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής Κρήτης,όπου στην συνέχεια εγκατέλειψε. Μαθήτευσε φωνητική δίπλα στην Κρίνη Παφίτου Εθνικό Ωδείο, Λαρίσα Ιασωνίδου Ωδείο Αθηνών και Γιάννη Σκουλά. Στο Armani Musical Center έλαβε μαθήματα μιούζικαλ με δάσκαλο τον Αντόνιο Αρμάνι. Στο Θέατρο των αλλαγών έλαβε μαθήματα υποκριτικής με τον Θοδωρή Αθερίδη. Στο πλευρό της, μουσικά και καθοδηγητικά βρίσκεται ο Σταμάτης Μπερής,τενόρος της Εθνικής Λυρικής μας σκηνής. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, και καλοκαιρινά φεστιβάλ.

Όταν την ρωτούν ποιο είναι το χωριό της, απάντηση της είναι «Όλη.. η Ελλάδα». Με τους γονείς της τα καλοκαίρια τα περνούσαν γυρνώντας όλη την Ελλάδα!!

«Όπου και αν γυρίσω έχω μνήμες»

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σταμάτης Μπερής
Φωτογραφίες: Bill Patrick

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

El Convento Del Arte - Bar Theater

από 08/11 έως 22/11
Βιργινίας Μπενάκη 7, 104 36, Μεταξουργείο
Τηλ: 210 5200602 Email: [email protected] Website: www.elconvento.gr/

Εισιτήρια: Είσοδος 5 ευρώ
Πληροφορίες: 210 5200602

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π 22:00
Σ
Κ