315

Γιάννα Τερζή Live

Αρχείο Παίχτηκε από 11/10/2019 έως 18/10/2019
στο El Convento Del Arte - Bar Theater
Διάρκεια: 120' με 10 λεπτά διάλειμμα
Τραγουδούν: Γιάννα Τερζή
Παίζουν μουσική: TeoArkitekt(Ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος Κούρος(Πλήκτρα), Βαχάν Γκαλστιάν(Πνευστά), Βαγγέλης Τούντας(Βιολί), Ερέν Αλίογλου(Κρουστά)

Περιγραφή

Φέρνοντας μαζί της όλα της τα ακούσματα από την δεκαετή μουσική εμπειρία της στην Αμερική, συνδυασμένα με ενορχηστρώσεις με άρωμα από Ανατολή αλλά και την ελληνική της ψυχή, η Γιάννα συστήνεται στο κοινό με ένα μοναδικό τρόπο που προκαλεί έκπληξη σε όσους τη δούνε επί σκηνής.

Περισσότερα

Η μουσική παράσταση “Δύση Ανατολή” αποτελείται από μια προσεγμένη επιλογή αγαπημένων mainstream τραγουδιών της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής. Από τον Sting και τον Gnarls Barkley μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου, από ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια μέχρι διεθνείς pop επιτυχίες, όλα ενορχηστρωμένα με μελωδίες, κρουστά και όργανα από την Ανατολή αλλά και ταυτόχρονα συνδυασμένα με τον ηλεκτρονικό ήχο. Σε concept & Creative Production του Μιχάλη Μόσχου και ενορχηστρώσεις του TeoArkitekt, αποκαλύπτεται ένας φρέσκος τρόπος διασκέδασης, απρόσμενος αλλά και με διάχυτη την αίθηση της οικειότητας, αφού κάθε τραγούδι ξυπνά γνωστά σε όλους συναισθήματα.

Η πρώτες εμφανίσεις φαίνεται πως μίλησαν ήδη στις καρδιές των θεατών, αφού η Γιάννα καταφέρνει με τη ζεστή της φωνή, τη μεταδοτικότητα αλλά και το πάθος της, να μας παίρνει μαζί της σε κάθε τραγούδι. Χρόνια ονειρευόταν να «παντρέψει» αυτούς τους δυό κόσμους της Δύσης και της Ανατολής, που τόσο καλά γνωρίζει, και τώρα πια μετά από σκληρή δουλειά και πολύ αγάπη, το παρουσιάζει σε όλους μας με ενθουσιασμό.

Μιχάλης Μόσχου(Concept & Creative Production)
Βαλεντίνη Αμασιάδη(Φωτογραφίες)

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ