118

Γιάννης Χαρούλης Live

Αρχείο Παίχτηκε από 11/06/2019 έως 12/06/2019
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη
Παίζουν μουσική: Λευτέρης Ανδριώτης(Λύρα), Μιχάλης Καλκάνης(Κοντραμπάσο), Βασίλης Μπαχαρίδης(Κρουστά), Κωνσταντής Πιστιόλης(Πνευστά), Θανάσης Τζίνγκοβιτς(Ηλεκτρική Κιθάρα), Πάνος Τόλιος(Κρουστά), Mark Nieuwenhuis(Τρομπέτα)

Σχετικά

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», ΒΥΡΩΝΑΣ

ΤΡΙΤΗ 11 & ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες.

Πρώτος σταθμός του καλοκαιρινού ταξιδιού το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» για δύο συναυλίες  Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε.. με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του, να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

Έναρξη προπώλησης: Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

ΤΕΧΝΙΚΟΙ
Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης
Παραγωγή: AFTOFOTO

Εισιτήρια: 12€ φοιτητικό – ανέργων,  14€ γενική είσοδος
Προπώληση: www.ticketservices.gr (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), Καταστήματα PUBLIC και online