Γλυκά ζεστά Χριστούγεννα

Αρχείο Παίχτηκε από 20/12/2015 έως 29/12/2015
στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Διάρκεια: 60'
Συγγραφέας: Σάσα Βούλγαρη
Σκηνοθέτης: Σάσα Βούλγαρη
Ερμηνεύουν: Σάσα Βούλγαρη

Περιγραφή

Η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη θα αφηγηθεί παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο σε ένα ειδικό πρόγραμμα για την εορταστική περίοδο

Περισσότερα

Παραμύθια Χριστουγεννιάτικα με τη Θαλπωρή της Αγάπης

με την παραμυθού Σάσα Βούλγαρη

και τα μουσικά της όργανα απ΄ όλον τον κόσμο

 

Ένας ολόκληρος κόσμος μαγικός και απρόσμενος ξυπνά τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Οι καλικάντζαροι ξετρυπώνουν, τα ξωτικά καιροφυλακτούν, ελάφια με χρυσά κέρατα δείχνουν μονοπάτια που οδηγούν σε κρυστάλλινα παλάτια κι οι πιατέλες στέκουν βαρυφορτωμένες με χρυσωμένα καρύδια, με κάστανα και μήλα δίπλα σε αστραφτερές κανάτες με ζεστό κόκκινο κρασί.

Χριστούγεννα και τα πιο μαγικά παραμύθια μας μιλούν για τη δύναμη της Αγάπης που νικά τον χειρότερο τρόμο, που σκορπά τα σκοτάδια του μεγαλύτερου εγωισμού.

 

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ,

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΑΦΗΓΗΣΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:τα παιδάκια πρέπει να είναι το λιγότερο 5 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι΄αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα από παιδάκι!!!!

 Αίθουσα: Black Box

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Σάσα Βούλγαρη σε κάθε παράσταση δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς.