Η πεντάμορφη και το τέρας

Αρχείο Παίχτηκε από 05/02/2017 έως 09/04/2017
στο Ιντεάλ - Ideal
Κείμενο: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνοθέτης: Γιούλη Ηλιοπούλου
Ερμηνεύουν: Ειρήνη Μεσσήνη, Άννα Χαραλάμπους, Βασίλης Ασημάκης, Βασίλης Τραϊφόρος

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε για τον χειμώνα του 2016-2017 το θρυλικό παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά. Με εμπειρία δεκαπέντε ετών στο ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό θέαμα , ετοιμάσαμε την πολυαγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση ζωντανών ηθοποιών με κούκλες και μάπετς.

Στη χώρα των κόκκινων τριαντάφυλλων πού όλα ζωντανεύουν τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια ,το ρολόι ,τα κηροπήγια ,το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας καθώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης και της αγάπης. Οι ήρωες μας ψυχαγωγούν με όμορφα τραγούδια , χορογραφίες , άφθονο γέλιο ,αλλά και συγκίνηση. Μας διδάσκουν να βλέπουμε τον κόσμο με την ψυχή και όχι με τα μάτια.

Περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΗ-ΕΦΗΒΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η ιστορία μας αρχίζει όταν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το  Τέρας που κατοικεί  στο  κάστρο εξαναγκάζει την Πεντάμορφη Μπελ να μείνει μαζί του. Καθώς περνούν οι μέρες η Μπέλ, με μεγάλη έκπληξη,  ανακαλύπτει  την ευγενική  ψυχή του και τα χαρίσματά που  σιγά  σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση . Όταν μετά από πολλές περιπέτειες η Μπέλ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει και δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται και συμβαίνει το θαύμα.

Για τις  Κυριακές  των αποκριών 12/2, 19/2 & 26/2 θα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αποκριάτικο πάρτυ διάρκειας 1 ώρας με D.J, αποκριάτικο στολισμό, animater,και πολλές εκπλήξεις.

Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος της παράστασης θα συμμετάσχουν η πεντάμορφη & το τέρας & οι υπόλοιποι  ηθοποιοί μας.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενα & σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Διεύθυνση Παράγωγης: Αντώνης Μαρκογιάννης
Μουσική επένδυση  : Κριστέλ Καπερώνη
Στίχοι Τραγουδιών : Γιούλη Ηλιοπούλου
Χορογραφίες : Ειρήνη Μεσσήνη
Σκηνικά - Κοστούμια : Τζούλια Μάρκο
Εκτέλεση Παραγωγής : TEXNIS GENESIS
Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Βίντεο

4 ΣΧΟΛΙΑ