Η Χιονάτη

Αρχείο Παίχτηκε από 07/09/2019 έως
στο Εξ αρχής

4ος χρόνος παραστάσεων
Διάρκεια: 80'
Συγγραφέας: Αδερφοί Γκριμ
Διασκευή: Ελένη Τσακάλου
Σκηνοθέτης: Ντίνος Σπυρόπουλος
Σκηνογραφία: Μαρία Μακρή – Γεωργέλη
Κοστούμια: Κοσμάς Πανωρίδης
Μουσική: Δημήτρης Σόρκος (επιμέλεια-ενορχήστρωση)
Χορογραφία: Δέσποινα Χουζούρη
Ερμηνεύουν: Ελένη Τσακάλου, Ίλια Σπυροπούλου, Άγγελος Κούκος, Ειρήνη Πολυδώρου

Περιγραφή

Το κλασικό και διαχρονικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ «Η Χιονάτη», παρουσιάζεται για 4η επιτυχημένη θεατρική χρονιά στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΕΞΑΡΧΗΣ, από το Σάββατο 7  Σεπτεμβρίου 2018 και κάθε Σάββατο στις 17:30μμ.

Περισσότερα

Υπόθεση του έργου :

Η γλυκιά και όμορφη  Χιονάτη ζει με την κακιά μητριά της στο αρχοντικό της και οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες. Μοναδικός φίλος και σύμμαχος της είναι ο  Άφοβος.

Όταν ο μαγικός καθρέφτης αποκαλύπτει  στη  κακιά μητριά της ότι η ομορφότερη στο κόσμο είναι η Χιονάτη, τότε αρχίζουν οι περιπέτειές της…

Ένα έργο που πραγματεύεται αξίες και ιδανικά όπως η  πίστη, η ελπίδα,  η αγάπη,  η αποφασιστικότητα,  δοσμένα με χιούμορ και ευαισθησία.

Με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι και φυσικά σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή των παιδιών, το τέλος του  παραμυθιού θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους.

Οι «Θεατρικοί Ορίζοντες» παρουσιάζουν τη φετινή τους παραγωγή, ένα υπέροχο και κλασικό έργο, που είναι κατάλληλο για παιδιά νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών και Δημοτικών Σχολείων (3 – 12 ετών).

«Με την εικοσάχρονη εμπειρία μας στο θέατρο για παιδιά,  πιστεύουμε ότι  μέσα από αυτήν την παράσταση θα ψυχαγωγηθούν και θα διδαχθούν συνάμα. Τα μηνύματα  του έργου έχουν να κάνουν με τη αγάπη και την προσφορά στους συνανθρώπους μας και ειδικά σε όσους έχουν ανάγκη.»

 Ελένη Τσακάλου, Εκπαιδευτικός - Ηθοποιός

Φωτογραφίες

Βίντεο