Η Μάγια στην Ονειροχώρα

Αρχείο Παίχτηκε από 05/12/2015 έως
στο Πειραιώς 131
Συγγραφέας: Σταύρος Στάγκος, Περσέας Αρκομάνης, Έρση Νιαώτη, Κώστας Παντελιάς
Σκηνοθέτης: Σταύρος Στάγκος
Ερμηνεύουν: Βαγγέλης Αμπατζής, Άρτεμις Γρύμπλα, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Και οι μάγοι: Περσέας Αρκομάνης, Costa Funtastico

Περιγραφή

Μια παράσταση που θα σας ταξιδέψει όλους σ ένα παράλληλο Σύμπαν γεμάτο χρώματα, όνειρα και την αστείρευτη δύναμη της παιδικής καρδιάς. Η Μάγια στην Ονειροχώρα είναι μια ξεχωριστή παιδική παράσταση για όλες τις ηλικίες, γεμάτη μαγεία, συγκίνηση, γέλιο, μουσική και υπέροχα νοήματα. Μία παράσταση για παιδιά από 4 έως 94 ετών

Περισσότερα

Η Μάγια είναι ένα μικρό κορίτσι, που δεν ξέρει τι είναι ο Φόβος και αποφασίζει, για να το μάθει, να χαθεί μέσα στο Μαγικό Βιβλίο της Ονειροχώρας, που έχει στο παιχνιδάδικο της η μυστηριώδης Κυρία Βέρνον. Στην Ονειροχώρα θα συναντήσει τον Σάμ, έναν φοβητσιάρη και αστείο τυφλοπόντικα, που θα την αγαπήσει «με την πρώτη μυρωδιά» και θα γίνει ο βοηθός στο ταξίδι της.

Διασχίζοντας τις διαφορετικές Χρωματιστές Πόλεις της Ονειροχώρας και ψάχνοντας να μάθει τι είναι ο Φόβος, η Μάγια θα συναντήσει βασιλιάδες, μουσικούς, ιερείς, γελωτοποιούς, αγγελιοφόρους και ρομπότ και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους προξενεί ο κακός μάγος Εφιάλτης. Με «όπλα» το Παιχνίδι, το Χιούμορ, την Εμπιστοσύνη και την Φιλία, θα αντιμετωπίσει μαζί τους την Απώλεια, την Αποτυχία, την Κοροϊδία και το Άγχος, θα αναγνωρίσει την Αγάπη και θα μάθει τον Φόβο αλλά και την Δύναμη της Γνώσης.

Η Μάγια στην Ονειροχώρα είναι ένα ταξίδι σε έναν κόσμο μαγικό γεμάτο εκπλήξεις και... υπερφυσικές δυνάμεις! Τραπέζια και μπάλες πετάνε στον αέρα, χιόνια, πανέμορφες φούσκες και λουλούδια κατακλύζουν τη σκηνή, άνθρωποι εμφανίζονται από το πουθενά ή εξαφανίζονται μέσα σε κουτιά, φωτιές ξεπηδάνε από χέρια, ηχεία και γλάστρες πολλαπλασιάζονται, μια παράσταση όπου μαγικές σκιές δημιουργούνται από ένα παιχνίδι των χεριών και  οι άνθρωποι καταργούν τον νόμο της βαρύτητας.

Συντελεστές:
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Χορογράφος: Στέλλα Κρούσκα
Μουσική: Μαρίνα Χρονοπούλου
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Magic consultants: Περσέας Αρκομάνης & Κώστας Παντελιάς
Βοηθός σκηνοθέτη: Ερση Νιαώτη
Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Παπαδοπούλου