Η Μελίτα και τα μυστικά της κυψέλης

Αρχείο Παίχτηκε από 18/10/2015 έως 29/05/2016
στο Eliart
Διάρκεια: 70’
Συγγραφέας: Μίμης Καπέρδος
Σκηνοθέτης: Μίμης Καπέρδος
Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Ναταλία Τσάλκοβα, Μάρκος Βρεττάρος

Περιγραφή

Η ιστορία μας εξελίσσεται σε ένα μελίσσι. Ο Μελέτης που έχει βρεθεί εκεί μαζί με τον παππού του, είναι ένα αντιδραστικό και γκρινιάρικο αγοράκι, που δεν ενδιαφέρεται καθόλου γι’ αυτά, που του λέει ο παππούς του. Τι γίνεται όμως όταν εμφανίζεται η Μελίτα; Γιατί αλλάζει γνώμη ο Μελέτης; Τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να δούμε μέσα σε μια κυψέλη; Όταν το παραμύθι μπλέκεται με την ζωή όλα μπορούν να συμβούν!

Περισσότερα

«Η Μελίτα και τα μυστικά της κυψέλης» είναι μια διδακτική – διαδραστική παράσταση, που σκοπό έχει, μέσα από την ψυχαγωγία, τη γνωριμία των παιδιών με τον κόσμο των μελισσών, ενώ τα παιδιά ταυτόχρονα συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, έως τις πρώτες τάξεις του δημοτικού! Την συγγραφή και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Μίμης Καπέρδος, ενώ την ιδέα ο εκπαιδευτικός Θωμάς Νάνος.

Χορογραφίες: Ναταλία Τσάλκοβα
Κοστούμια: Έρρικα Μπατή, Αριστέα Ρουμελιώτη
Κατασκευές: Μαρία Νίτσου
Φωτισμοί: Θανάσης Ρουμελιώτης

Βασισμένο στην ιδέα του εκπαιδευτικού Θωμά Νάνου
Επιστημονική μελέτη: Θωμάς Νάνος

Προπώληση εισιτηρίων:

1

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σημερα που παραχωρηθηκε η προσκληση της Κ. Μαμωνα Αλεξιας και πηγα με τα παιδια μου και ειδαμε την παρασταση. Ηταν παρα πολυ καλη, τα παιδια συμμετειχαν και τους αρεσε παρα πολυ. Συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες της παραστασης.