Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο

Διάρκεια: 55'
Συγγραφέας: Σοφία Λαμπιδώνη
Σκηνοθέτης: Θωμάς Χαβιανίδης
Ερμηνεύουν: Σοφία Λαμπιδώνη, Ολίβια Λαπατά

Περιγραφή

Η θεατρική Ομάδα «Λμδ» αφού παρουσίασε ένα πρώτο μέρος του έργου της «Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο» στα πλαίσια του Bob Theatre Festival και του Off-oFF Athens Festival συνεχίζει, με την ολοκληρωμένη πια μορφή του έργου της, στον ανακαινισμένο Τεχνοχώρο «Φάμπρικα» με προγραμματισμένη επίσημη πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου στις 21:45.

Περισσότερα

Την ομάδα απαρτίζουν οι Σοφία Λαμπιδώνη , Ολίβια Λαπατά και ο σκηνοθέτης Θωμάς Χαβιανίδης.

Σημείωμα Σκηνοθέτη
Ένα χυδαίο έργο σε μια έκθεση. Προκαλεί! Σε άλλους ίσως το γέλιο, σε άλλους απάθεια. Όμως μια νεαρή κοπέλα, φύλακας της έκθεσης, βρίσκεται αντιμέτωπη με την εικόνα της και τους ανεκπλήρωτους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους της. Εκρήγνυται! Το έργο μέσα της ξυπνάει, την ακολουθεί και στην πιο καθημερινή της σκέψη… Γίνεται ο άλλος της εαυτός, την οδηγεί σε ένα παιχνίδι συνειρμικών σκέψεων, μια φιλοσοφική αναζήτηση του έρωτα, της θρησκείας, της τρέλας καθώς και της ίδιας της ύπαρξης.

Είναι χυδαίο κι όμως συμβαίνει συνέχεια! Είναι μια έκρηξη οιστρογόνων σε μια εποχή που τα πρότυπα της αγγίζουν το τέλειο και ζητάει να θέλεις όλα να τα ελέγχεις. Εσύ σκέφτεσαι πώς να βρεις την τόλμη να αντιμετωπίσεις τον κόσμο αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτή επιτίθεται!

Η παράσταση θα κινηθεί με Ελεύθερη Συνεισφορά του κοινού.

Ταυτότητα
Θεατρική Ομάδα: Λμδ
Κείμενο: Σοφία Λαμπιδώνη
Παίζουν : Σοφία Λαμπιδώνη, Ολίβια Λαπατά
Σκηνοθεσία : Θωμάς Χαβιανίδης
Φωτογραφία : Παρή Αντωνίου, Ζηνοβία Λιάπη
Video / Τrailer : Παρή Αντωνίου, Χρήστος Μπαμπαλής
Graphic design: Σταύρος Μπιλιώνης
Σκηνογραφία: Θωμάς Χαβιανίδης
www.o2o.gr

Βίντεο