...και μετά ερωτεύτηκαν #ριμέικ

Αρχείο Παίχτηκε από 26/01/2020 έως
στο Αλκμήνη
Διάρκεια: 100΄ (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Τόλης Παπαδημητρίου,  Στο κείμενο συνεργάστηκε ο Μάνος Τσότρας
Σκηνοθέτης: Τόλης Παπαδημητρίου
Σκηνογραφία: Κατερίνα Χατζή
Κοστούμια: Κατερίνα Χατζή
Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά) Γιάννης Βασιλώττος, Ελένη Βρακά, Γραμματική Γκόρου, Σπύρος Κατσιάνος, Ελένη Μαστρολέων, Γιάννης Σέπε και ο Ρήγας Σκεπετάρης

Περιγραφή

Ο Τόλης Παπαδημητρίου διασκευάζει το πρωτόλειο θεατρικό του έργο «…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ», υπογράφει σκηνοθετικά και μαζί με 7 νέους ηθοποιούς σας καλεί στο θέατρο Αλκμήνη να απολαύσετε μια pop – κωμωδία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Περισσότερα

Όταν ο Μάκης εγκαταλείπει την Κέλλυ τρείς μέρες πριν έρθει η μαμά της, η Κρίστι μαζί με το νεαρό συνοδό της Κόκο να τον γνωρίσουν, εκείνη με τη βοήθεια της κυρα-Τούλας αποφασίζει να παρουσιάσει έναν άλλον στη θέση του! «Ο Μάκης πέθανε λοιπόν, ζήτω ο Μάκης» κι ένας άνεργος ηθοποιός, ο Φοίβος, πείθεται  από τον wannabe famous αδερφό του, Σίμων, κι έρχεται να σώσει την κατάσταση.

Ένας μεγάλος έρωτας (ή μπορεί και παραπάνω), 7 θεότρελοι χαρακτήρες, χορός, τραγούδι και το τέλος - μάλλον - το φαντάζεστε… Όλα τα υπόλοιπα όμως;

Κάθε Κυριακή, λοιπόν, τα παιδιά ερωτεύονται κι εσύ γελάς σαν να μην υπάρχει Δευτέρα…

Βοηθ. Σκηνοθ.:  Ιωάννα Κοσσένα
Logo - Graphics: Inkfactory
Φωτογραφίες-Video: Τάσος Μπενετάτος – Δημήτρης Παναγιωτάκος
Παραγωγή: ΦΩΣ art

Like on Facebook :  Facebook.com/ Και Μετά Ερωτεύτηκαν
Watch more on Youtube: Youtube.com/ craveformore

#kme

Φωτογραφίες

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα να ευχαριστώ την Θεαρτομάνια για τις προσκλήσεις. Το σενάριο του έργο είναι απλό και συνηθισμένο όμως η σκηνοθεσία αλλά πολύ περισσότερο η ερμηνεία ΟΛΩΝ των ηθοποιών κάνει την παράσταση υπέροχη. Έχει άφθονες αστείες ατάκες, όλοι οι χαρακτήρες του έργου προκαλούνε γέλιο και δε σε κουράζει σε κανένα σημείο το έργο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!