Καλικάντζαροι: Αποστολή Γη!!!

Κείμενο: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Σκηνοθέτης: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Ερμηνεύουν: Αλίκη Ζωγράφου, Γεωργία Κουκά, Θανάσης Μάκος, Πασχάλης Μηλιορέλλης, Μάνθος Μουστάκας, Τάνια Χατζή

Περιγραφή

-Πού πας? Με ποιόν μιλάς? Και τι στο στόμα μασουλάς? Ο αρχηγός μας ΞΕΡΕΙ!!!

-Καλικάντζαροι!!! Θα γίνουν όλα ΑΝΩ - ΚΑΤΩ! Θα γίνουν όλα ΣΚΟΝΗ!

-Και η αγάπη? Θα καταφέρουν άραγε οι καλικάντζαροι να νικήσουν την αγάπη?

Η νέα μουσικοθεατρική παράσταση των Μορφών Έκφρασης έρχεται να κάνει αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά!

Περισσότερα

Δύο μουσικοί του δρόμου ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, ώσπου ο ένας από αυτούς αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει στραβά. Προκειμένου να του αλλάξει γνώμη ο φίλος του θα τον πάει σε όλες τις γωνιές της πόλης, για να δει με τα ίδια του τα μάτια, ότι όλα είναι εντάξει! Θα συναντήσουν τους κατοίκους να καθαρίζουν τα σπίτια τους, τον ζαχαροπλάστη να φτιάχνει μελομακάρονα και άλλους να στολίζουν την πόλη με λαμπιόνια και παιχνίδια.

«Όλα λοιπόν φαίνονται φυσιολογικά όταν κοιτάζεις μόνο προς μια κατεύθυνση, όμως εάν κοιτάξεις κάτω από τα πόδια σου τότε θα καταλάβεις!» επιμένει ο αφυπνισμένος  μουσικός, και με ένα παράξενο τρόπο οι δύο φίλοι βρίσκονται ξαφνικά κάτω από τη γη! Γρήγορα θα καταλάβουν πως έχουν βρεθεί μέσα στη φωλιά των καλικάντζαρων, όπου ο νέος τους Αρχηγός, ο τρομερός Μανδρακούκος, τους ανακοινώνει το πιο τρομερό καλικαντζαροσχέδιο όλων των εποχών, που θα κάνει το δέντρο της ζωής να μαραθεί για πάντα!!!

Πώς θα καταφέρουν οι δύο μουσικοί να σώσουν την ανθρωπότητα από τα νύχια των καλικάντζαρων, πώς θα μπλεχτεί σε όλη αυτή την ιστορία ο Άγιος Βασίλης και πόσο δυνατή είναι τελικά η αγάπη, αυτά θα τα μάθετε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην παράσταση!

«Καλικάντζαροι: Αποστολή Γη!»

Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, με στοιχεία μιούζικαλ, ζωντανή μουσική και διάδραση που θα μας κάνει να αναρωτηθούμε ξανά για το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων!!

Συντελεστές:
Κείμενα - σκηνοθεσία:  Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική:  Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης
Χορογραφίες:  Γιάννα Μελλά
Ενδυματολογία:  Βάγια Νικολακοπούλου

Πότε:  12, 13, 19, 20, 26, 27, 28, 29, 30  Δεκεμβρίου, 2, 3, 4, 5 Ιανουαρίου 2016

1 ΣΧΟΛΙΟ