Κάθε Τρίτη με τον Μόρι

Αρχείο Παίχτηκε από 02/05/2019 έως 12/05/2019
στο Ιλίσια - Βολανάκης
Συγγραφέας: Jeffrey Hatcher & Mitch Albom
Μετάφραση: Ζαφείρης Χαϊτίδης, Απόδοση: Νικορέστης Χανιωτάκης / Γρηγόρης Βαλτινός
Σκηνοθέτης: Νικορέστης Χανιωτάκης, Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης,
Σκηνογραφία: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος
Ερμηνεύουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Σαρακατσάνης

Περιγραφή

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει στην καλλιτεχνική του στέγη και επιλέγει να ανεβάσει ένα έργο

υψηλών απαιτήσεων στον ιδιαίτερο χώρο του ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ, µε δύο νέους και πολύ άξιους συνεργάτες. Στη σκηνή συναντάει τον πολυτάλαντο Γιάννη Σαρακατσάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ανερχόµενος και εξίσου ταλαντούχος Νικορέστης Χανιωτάκης.

Πρόκειται για την πραγµατική ιστορία του διάσηµου καθηγητή κοινωνιολογίας Morrie Schwartz που στην πιο κρίσιµη στιγµή της ζωής του, κατάφερε να αφυπνίσει πνευµατικά τον µαθητή του, αλλά και εκατοµµύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσµο.

Περισσότερα

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει στην καλλιτεχνική του στέγη και επιλέγει να ανεβάσει ένα έργο υψηλών απαιτήσεων στον ιδιαίτερο χώρο του ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ, με δύο νέους και πολύ άξιους συνεργάτες. Στη σκηνή συναντάει τον πολυτάλαντο Γιάννη Σαρακατσάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ανερχόμενος και εξίσου ταλαντούχος Νικορέστης Χανιωτάκης.

Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του διάσημου καθηγητή κοινωνιολογίας Morrie Schwartz, που στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του, κατάφερε να αφυπνίσει πνευματικά τον μαθητή του, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η θεατρική διασκευή του best seller “Κάθε Τρίτη με τον Μόρι”, των Jeffrey Hatcher και Mitch Albom, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Οκτώβριο του 2018 στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ.

Φωτογραφίες Παράστασης: Αγγελική Κοκκοβέ
Διεύθυνση Παραγωγής: Μελίνα Καραβά
Τρέιλερ παράστασης: Αλέξανδρος Παπαθανασόπουλος
Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαµία
Παραγωγή: Θέασις Δράσεις Πολιτισµού

Βίντεο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια μοναδικά μαγευτική παράσταση! Ένα μάθημα ζωής για όλους μας που με τον καλύτερο τρόπο μας διδάσκει η εξαιρετική υπόθεση αυτού του έργου!Ένα βαθειά φιλοσοφημένο κείμενο, με έξοχες ερμηνείες και σκηνοθεσία ήταν τα υλικά αυτής της αλησμόνητης παράστασης!
    Ευχάριστη, συγκινητική, λυτρωτική, φιλοσοφημένη, διδακτική,........