Κατόπιν Εορτής

Αρχείο Παίχτηκε από 07/03/2020 έως 31/05/2020
στο Vault Theatre Plus
Διάρκεια: 90' (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Jordan Tannahill
Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου – Παγκουρέλη
Σκηνοθέτης: Χρίστος Λύγκας
Σκηνογραφία: Βάσω Αγοραστίδου
Φωτισμοί: Πρώτες Ύλες
Μουσική: Νίκος Τριβουλίδης(επιμέλεια)
Μουσική σύνθεση: Γιώργος Κουμεντάκης
Ερμηνεύουν: Μαρία Μπρανίδου, Χρίστος Λύγκας,, Βούλα Πατελάκη, Γεράσιμος Μαύρος, Στέφανος Μαντζανάς Δούκας

Περιγραφή

Το άπαιχτο στην Ελλάδα έργο του Γαλλοκαναδού σκηνοθέτη Τζόρνταν Τάναχιλ (Jordan Tannahill), «Κατόπιν Εορτής» έρχεται στην σκηνή του Θεάτρου VAULT από τον Θεατρικό Οργανισμό Πρώτες Ύλες σε σκηνοθεσία Χρίστου Λύγκα, από το Σάββατο 7 Μαρτίου έως την Κυριακή 31 Μαίου, κάθε Σάββατο στις 18:30 & Κυριακή στις 21:15.

Περισσότερα

Ένα  χρόνο  μετά την  τραγική  αυτοκτονία του  δεκαπεντάχρονου  Τζόελ, οι γονείς  του  καλούν  σε δείπνο τον  βασικό  πρωταγωνιστή του  συστηματικού εκφοβισμού του γιού τους  στο σχολείο  μαζί  με  τους  γονείς  του.

Το “εφιαλτικό” δείπνο  ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις γρήγορα όμως μέσα από τις ρωγμές στις πολιτισμένες συμπεριφορές ξεχύνονται όλες οι ενστικτώδεις παρορμήσεις κι ενώ η απόπειρα για συμφιλίωση περιλαμβάνεται στο “μενού”, οι  αλληλοκατηγορίες η αποποίηση των ευθυνών και μια  αβυσσαλέα ανάγκη για εκδίκηση είναι το “κυρίως”' πιάτο.

Το «Κατόπιν Εορτής» του Τζόρνταν Τάναχιλ με ιδιαίτερη λεπτότητα και πικρό χιούμορ διαρρηγνύει το επικάλυμμα της σύγχρονης ηθικής αποκαλύπτοντας τον ταξικό ανταγωνισμό, την  υποκρισία και το τρομακτικό σκοτάδι του κόσμου των εφήβων στις μέρες του διαδικτυακού  πυρετού.

Εικαστική Επιμέλεια - Φωτισμοί: Πρώτες Ύλες
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευαγγελία Καπόγιαννη
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη
Φωτογραφίες παράστασης: Χρήστος Καλαϊτζής
Γραφιστικά: Γιώργος Κτενίδης
Παραγωγή: Θεατρικός Οργανισμός Πρώτες Ύλες

Υπό την αιγίδα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης ΚΜΟΠ (Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιών) με την οποία έχουν προγραμματιστεί κοινές δράσεις.

*ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

Φωτογραφίες