Κώστας Παρίσης & Χρυσόστομος Καραντωνίου

Αρχείο Παίχτηκε από 27/12/2019 έως 27/12/2019
στο Ρότα Art Bar

Περιγραφή

Ο Κώστας Παρίσης και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου σας προσκαλούν παρέα με τις κιθάρες τους σε μια βραδιά κατάνυξης όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα τραγούδια «γυμνά» όπως δημιουργήθηκαν.

Περισσότερα

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίση δεν χρειάζονται.

Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή. Τόσο από την πορεία του ως μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα ,όσο και από την μετέπειτα προσωπική του πορεία μας χάρισε τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ.

Ενα ''υπόγειο ρεύμα'' λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του cd, με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και από αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του, όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας ο Μπάμπης Στόκας ο Πάνος Μουζουράκης ο Μίλτος Πασχαλίδης κ.α.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ενα νέο τραγούδι, ως προπομπός του επικείμενου cd του με τίτλο ''το ποδήλατο'' που τραγουδάει παρέα με τον Μπάμπη Στόκα και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του φίλου του Θάνου Ανεστόπουλου.

Παράλληλα κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι του Γιώργου Σταυριανού με τίτλο ''ο παλιός μου εαυτός'' που ερμηνεύει ο Κώστας παρέα με τον Μίλτο Πασχαλίδη και έχει ήδη αγαπηθεί
πολύ.

Ο Χρυσόστομος Καραντωνιου,ενας ηδη καταξιωμένος συνθέτης της νέας γενιάς συμπράττει με τον Κώστα Παρίση.

Μετρωντας πολλες συνεργασιες με τους Μανωλη Λιδακη, Αλκηστη Πρωτοψαλτη, Γιωργο Νταλαρα και πολλούς αλλους και έχοντας ενα εμβληματικο τραγούδι στις αποσκευές του, το "μεροκάματα" θα βρεθεί για μια βραδια παρεα με τον φιλο του Κωστα στην σκηνη.

Φωτογραφίες