Μάντεψε

Αρχείο Παίχτηκε από 20/11/2015 έως 28/02/2016
στο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Συγγραφέας: Στρατής Μπέης
Σκηνοθέτης: Πανώρας Χρήστος - Στρατής Μπέης
Ερμηνεύουν: Στρατής Μπέης, Αντιγόνη Νικολάου, Χρήστος Πανώρας, Άννα Κιόρογλου,Πάνος Τσαλιγόπουλος, Άννα Μίχου, Πάνος Λεχουρίτης

Περιγραφή

Η ομάδα Κρείσσονες παρουσιάζει για 4η χρονιά, την μαύρη κωμωδία <<ΜΑΝΤΕΨΕ>> του Στρατή Μπέη, στον χώρο τέχνης ασωμάτων στο Θησείο.

Περισσότερα

Ο Στρατής, διαχειριστής μιας πολυκατοικίας, έχει αποφασίσει να περάσει μια ήρεμη βραδιά στο σπίτι του, κάνοντας διάφορες οικιακές δουλειές. Την ηρεμία όμως που αναζητούσε, ανατρέπουν οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, η Κέλυ, μία wannabe ηθοποιός, ο Νίκος, ένας μικροβιοφοβικός βιολόγος-μικροβιολόγος, η Αλέκα, μία επαγγελματίας αριστερή, ο Βικέντιος, ένας αποτυχημένος δικηγόρος, η Μαρία, μία ζωγράφος και ένα… ΠΤΩΜΑ!!!

ΠΩΣ βρέθηκε αυτός ο άγνωστος κύριος, που βρήκαν (εγώ τον βρήκα, θα πει η Κέλυ!!!) στην είσοδο της πολυκατοικίας, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη?

ΤΙ θα σκεφτούν αυτοί οι τόσο διαφορετικοί και αλλοπρόσαλλοι χαρακτήρες για να ξεφορτωθούν το πτώμα, χωρίς να βρεθούν μπλεγμένοι?

Και τέλος ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο άγνωστος κύριος και τι σχέση έχει με τους ενοίκους της πολυκατοικίας?

Κείμενο: Στρατής Μπέης
Σκηνοθεσία: Πανώρας Χρήστος - Στρατής Μπέης
Μουσική επιμέλεια: Πανώρας Χρήστος
Φωτογραφίες: Dimitris Sidirokastritis
Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Κρείσσονες ([email protected])

Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης)
Στρατής Μπέης (Στράτος)
Αντιγόνη Νικολάου (Κέλυ)
Χρήστος Πανώρας (Νίκος)
Άννα Κιόρογλου (Αλέκα)
Πάνος Τσαλιγόπουλος (Βικέντιος)
Άννα Μίχου (Μαρία)
Στον ρόλο του πτώματος ο Πάνος Λεχουρίτης

Στην παράσταση συμμετέχουν νέοι ζωγράφοι, εκθέτοντας τους πίνακες τους πάνω στην σκηνή, δημιουργώντας ένα project θεάτρου-ζωγραφικής!