Με Δύναμη Από Την Κηφισιά

Αρχείο Παίχτηκε από 25/03/2024 έως 23/04/2024
στο Μικρός Κεραμεικός
Σκηνοθέτης: Ομάδα Βουτιά
Σκηνογραφία: Λυδία Τσάτσου Παρασκευοπούλου
Κοστούμια: Μαρίνα Κουλούρη
Μουσική σύνθεση: Παυλίνα Κατσή
Κίνηση: Πάρης Λεόντιος
Ερμηνεύουν: Δέσποινα Ησαΐα , Πηνελόπη Κολλίντζα , Φλωρεντία Μπέμπη , Λίνα Οικονομου

Περιγραφή

Από την Κηφισιά έως την Ταϊλάνδη και από τον Εγκλεισμό έως την Ελευθερία, το έργο αποτελεί ένα ταξίδι στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση. Αλέκα, Ηλέκτρα, Φωτεινή, Μάρω. Τέσσερις γυναίκες σε υστερία. Ηρεμιστικά, σοκολάτες και ένα ταξίδι-φάντασμα στην προσπάθειά τους να ξορκίσουν το ανικανοποίητο της ύπαρξής τους.Θα τα καταφέρουν;

Περισσότερα

Παραγωγή : ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΑΜΚΕ

Trailer-Φωτογραφία : Δανάη Σεβαστοπούλου/Λίνα Οικονόμου

Φωτογραφίες

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ευχάριστη παράσταση. Οι ηθοποιοί είχαν πολύ καλή χημεία και επικοινωνία μεταξύ τους. Οι εναλλαγές των σκηνών γίνονταν με πολύ ωραίο τρόπο. Το σκηνικό και τα κοστούμια προσέδωσαν ακόμη μία όμορφη πινελιά στην παράσταση. Αξίζει να την δει κανείς.

  2. Η παράσταση ήταν ευχάριστη και τα κορίτσια είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και ταλέντο! Μας μετάφεραν την ζωντάνια και την ενέργεια τους.
    Τα σκηνικά και τα κοστούμια ήταν εξίσου ωραία και χρωματιστά όπως η παράσταση. Ευχαριστούμε θεατρομάνια για την πρόσκληση. Περάσαμε πολύ ωραία!!!

  3. 4 κορίτσια καλούνται να μας ταξιδέψουν από στην Κηφισιά, στην Ταϊλάνδη. Όμως δεν τα καταφένουν μετά από πολλές ανατροπές.Κατάφεραν όμως να μας διασκεδάσουν,με τα νιάτα τους και το ταλέντο τους,Ευχαριστώ για την πρόσκληση.